x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Să bucătărim!

Să bucătărim!

27 Iul 2008   •   00:00
Să bucătărim!

Două volume apărute la Editura Trei, semnate de Dan Silviu Boerescu. Aşadar: 165 de reţete basarabene şi alte 140 de vinuri...Două volume apărute la Editura Trei, semnate de Dan Silviu Boerescu. Aşadar: 165 de reţete basarabene şi alte 140 de vinuri...

Cartea vinurilor dulci

Volumul listează 140 de vinuri şi spumante dulci, adevărate licori! Fiecare vin este "fişat", trecîndu-se în revistă producătorul, podgoria, conţinutul de alcool şi chiar o scurtă poveste a acestuia. Cartea este structurată, de asemenea, în două mari părţi – vinuri româneşti/vinuri străine. Scriitor cu 17 volume publicate, Boerescu coordonează la Editura Trei colecţia Lifestyle, în care a mai apărut "Ghidul vinurilor 2008".

Grădina Imperiului

Vulumul este primul ghid gastronomic al Moldovei de peste Prut apărut în România! – nu mai puţin de 165 de reţete moldoveneşti tradiţionale şi contemporane – Mîncăruri savuroase cu influenţe ruseşti, ucrainene, tătărăşti, azere, armeneşti, gruzine, polone, letone etc. Şi un bonus: Corespondenţe gastronomice cu 121 de vinuri din podgoriile dintre Prut şi Nistru. Volumul este semnat Dan-Silviu Boerescu şi Jeni Romanciuc.

×
Subiecte în articol: carte