x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Viitorul planetei, plan top secret

Viitorul planetei, plan top secret

de Sebastian S. Eduard    |    10 Aug 2008   •   00:00
Viitorul planetei, plan top secret

PRO EDITURĂ  ●  "Faţa ascunsă a lumii occidentale"
O carte halucinantă, despre ce am vrea să ştim, dar după ce aflăm constatăm că poate ar fi fost mai bine să nu întrebăm.



PRO EDITURĂ  ●  "Faţa ascunsă a lumii occidentale"
O carte halucinantă, despre ce am vrea să ştim, dar după ce aflăm constatăm că poate ar fi fost mai bine să nu întrebăm.

Sebastian S. Eduard

După al doilea război mondial şi ororile de la Hiroshima şi Nagasaki, americanii au luat pentru prima oară în serios viitorul planetei. De la începutul anilor ’50, studiile economice şi demografice mondiale au evidenţiat că ansamblul rezervelor materiilor prime planetare era suficient doar pentru dezvoltarea ţărilor industriale, iar în lipsa unei intervenţii omenirea risca să nu mai depăşească secolul al XXI-lea.

Pentru a putea face faţă, Occidentul, sub egida preşedintelui Eisenhower, a elaborat în mare secret cea mai machiavelică politică de hegemonie, în interesul supravieţuirii speciei umane şi al păstrării civilizaţiei noastre.

DEZVĂLUIRI. Autorul dezvăluie acest plan top-secret. El demonstrează responsabilităţile fiecăruia, de la colonizare pînă la mondializare, continuînd cu răspîndirea virusului HIV, războaiele şi alte acţiuni mai mult sau mai puţin glorioase. Toţi actorii sînt în joc, cu CIA în frunte. Totul se potriveşte asemenea pieselor unui puzzle infernal, care, descifrat, devoalează faţa ascunsă a lumii occidentale. Trăim astăzi o etapă crucială a acestei politici, iar următorii douăzeci de ani vor fi decisivi. Oare vom reuşi?

AUTORUL. Thierry P. Millemann s-a născut în Franţa, în 1953. Doctor în ştiinţe economice, a creat în Statele Unite, din 1981, structuri de consiliere în implantare şi dezvoltare pentru industriile franceze, apoi de consiliere în relaţii internaţionale. Activităţile sale profesionale l-au ajutat să cunoască lumea în evoluţia ei, iar relaţiile, atît civile, cît şi militare, i-au permis obţinerea informaţiei necesare analizei sale.

În faţa stupefacţiei internaţionale provocate de evenimente din 11 septembrie, el s-a hotărît să dezvăluie realitatea politicii de supremaţie occidentală, abia evocată pînă acum, din motive întemeiate.

×
Subiecte în articol: carte