x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Gabriel Guevara, arestat la Veneția pentru agresiune sexuală, înainte să primească un premiu important

Actorul Gabriel Guevara, arestat la Veneția pentru agresiune sexuală, înainte să primească un premiu important

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   21:51
Actorul Gabriel Guevara, arestat la Veneția pentru agresiune sexuală, înainte să primească un premiu important
Sursa foto: Hepta

Actorul Gabriel Guevara a fost arestat la Veneția. Pe numele său fusese emis un mandat internațional de arestare pentru agresiune sexuală

Actorul Gabriel Guevara a fost arestat la Veneția. Pe numele spaniolului în vârstă de 22 de ani era emis un mandat internațional de arestare pentru agresiune sexuală.

Guevara, actor cunoscut pentru rolurile sale din „It's My Fault” și „Skam Spain”, era așteptat la Veneția „unde urma să fie premiat pentru succesul său și pentru o carieră încă la început de drum, dar potențial importantă”.

Aflând vestea, însă, organizatorii premiului au declarat, pentru agenția ANSA, că au suspendat orice recunoaștere ca măsură de precauție, în așteptarea stabilirii naturii faptelor care îl privesc și cu toată încrederea că justiția își va urma cursul.

Bienala de la Veneția precizează că prezența actorului în oraș nu a fost legată de nicio activitate sau producție a celei de-a 80-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Potrivit Tpi, absența lui Guevara a fost remarcată de fanii care îl așteptau.

Mandatul de arestare, care a dus la arestare, ar fi fost emis la cererea autorităților franceze.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriel Guevara arestat agresiune sexuala