x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un actor român interpretează rolul lui Donald Trump. Premiera filmului “The Apprentice” a avut loc la New York

Un actor român interpretează rolul lui Donald Trump. Premiera filmului “The Apprentice” a avut loc la New York

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2024   •   16:30
Un actor român interpretează rolul lui Donald Trump. Premiera filmului  “The Apprentice” a avut loc la New York
Sursa foto: Profimedia

Actorul Sebastian Stan interpretează rolul lui Donald Trump în filmul “The Apprentice”. Pelicula prezintă ascensiunea miliardarului american. Premiera de la New York a avut loc pe 9 octombrie.

Premiera de la Cannes a fost una controversată iar echipa de campanie a lui Donald Trump amenință că va da în judecată echipa de producție, acuzând că filmul conține multe  neadevăruri.  Pelicula apare pe ecrane cu doar 27 de zile înaintea alegerilor prezidențiale. 

"Eu mi-am făcut meseria", spune Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe tânărul Trump, în ani 80, la începutul carierei sale, care va culmina cu imperiul imobiliar construit împreună cu avocatul Roy Cohn şi Ivanka Trump, prima soţie.

La premiera de la New York, actorul român a fost în atenția paparazzilor. 

Acesta a vizionat peste 600 de filmări cu fostul preşedinte şi s-a îngrăşat 7 kilograme pentru a intra în pielea personajului. 

În centrul atenţiei a fost şi actriţa Maria Bakalova din Bulgaria, care a interpretat-o pe Ivanka Trump. Printre spectatori s-a aflat şi actrița Anne Hathaway. 

"Interesul meu ca actor a fost să ajung la substratul acestei persoane. Cum a ajuns aici? Ce a vrut? De ce face asta? Cred că este o figură publică importantă, cu care avem toţi de-a face, şi cred că trebuie să ştim asta", a declarat Sebastian Stan, actor.

Filmul a fost făcut fără permisiunea personajului principal. 

"Am mai spus şi înainte, o să fie amuzant pentru mine. Cred că o să fie mai amuzant şi pentru el dacă ne uităm împreună. E oferta mea şi o susţin. Sincer, cred că vor fi secvenţe care o să îi placă. Cred că o să îl considere amuzant!", a declarat Ali Abbasi, regizor. 

Filmul a avut un buget de 16 milioane de dolari și va ajunge în cinematografele din România vinerea viitoare, potrivit observatornews.ro.

Sebastian Stan are 42  de ani, s-a născut la Constanța și a plecat din țară când avea 8 ani.

×