x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor

01 Dec 2018   •   21:00
Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor, evitând astfel un proces, relatează sâmbătă Press Association.

Jolie a înaintat actele de divorţ în 2016, iar fostul "cuplu de aur" de la Hollywood a fost angrenat într-o dispută privind custodia celor şase copii minori.

Procesul privind custodia copiilor urma să înceapă la 4 decembrie, însă cei doi au reuşit să ajungă la un acord, a anunţat o avocată a actriţei.

"Un acord privind custodia a fost agreat în urmă cu două săptămâni şi a fost semnat de ambele părţi şi de judecător", a indicat avocata Samantha Bley DeJean într-un comunicat emis vineri.

"Acordul, bazat pe recomandările evaluatorului în custodia copilului, elimină necesitatea unui proces. Documentele şi detaliile acordului sunt confidenţiale pentru protejarea intereselor copiilor", a adăugat ea.

Jolie, în vârstă de 43 de ani, şi Pitt, de 54 de ani, s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei "Mr & Mrs Smith", în 2005. Ei s-au căsătorit în 2014.

În septembrie 2016 Jolie a cerut divorţul de Pitt invocând diferende ireconciliabile.

Surse apropiate interpretei din "Maleficent" au declarat recent publicaţiei The Blast că ambii actori sunt de acord să încheie negocieri înainte de data procesului prevăzut să înceapă în luna decembrie.

În afară de custodia asupra copiilor, în joc se află şi aproximativ 450 de milioane de euro, în bani şi proprietăţi, care trebuie repartizaţi astfel încât acordul să fie complet

Procesul, chiar dacă nu era public, ar fi fost dezagreabil pentru ambele părţi, mai ales pentru Brad Pitt, având în vedere că Angelina era dispusă să se folosească de acuzaţiile de "abuz fizic şi verbal" împotriva fiului său Maddox, în incidentul din avion din 2016, care a motivat divorţul.

Procesul pe care l-au evitat cei doi actori ar fi fost epuizant pentru cei şase copii ai lor - Maddox, 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 12 ani, Shiloh, 11 ani şi gemenii, Vivienne şi Knox, de 9 ani - care au fost supuşi la evaluări constante privind custodia.AGERPRES

×
Subiecte în articol: brad pitt angelina jolie