x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cele mai bune filme pentru familie

Cele mai bune filme pentru familie

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   20:40
Cele mai bune filme pentru familie

Filmele sunt un mijloc perfect de relaxare și de a petrece cât mai mult timp de calitate alături de cei dragi. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de pelicule de calitate, pe gustul tuturor, de la cei mici, la cei mari.

Timpul petrecut în familie este extrem de important, iar filmele sunt o metodă ideală pentru a strânge legăturile cu cei dragi.

Selecția de mai jos te va ajuta să alegi ce să vizionezi, fiind pelicule pline de aventură, umor și emoție, scrie site-ul www.spynews.ro

Coco (2017)

Un băiat tânăr, Miguel, visează să devină muzician, în ciuda interdicției familiei sale asupra muzicii. El călătorește accidental în lumea morților, unde își întâlnește strămoșii și descoperă adevărul despre istoria familiei sale și pasiunea sa pentru muzică.

Toy Story (1995)

Primul film din seria animată revoluționară Pixar urmărește aventurile jucăriilor unui băiat, Woody și Buzz Lightyear, care trebuie să lucreze împreună pentru a se întoarce la stăpânul lor după ce se pierd.

Finding Nemo (2003)

Un pește clovn pe nume Marlin pornește într-o călătorie epică pentru a-și găsi fiul pierdut, Nemo, cu ajutorul unui pește amnezic pe nume Dory. Filmul explorează teme de familie, prietenie și curaj.

The Incredibles (2004)

O familie de supereroi trebuie să se adapteze la viața obișnuită după ce au fost forțați să își ascundă puterile, dar trebuie să revină în acțiune pentru a salva lumea de un nou răufăcător.

Moana (2016)

O tânără curajoasă, Moana, pornește într-o aventură pe mare pentru a salva insula ei, întâlnindu-l pe semi-zeul Maui și învățând despre istoria și cultura sa ancestrală.

Paddington (2014)

Un urs peruvian ajunge la Londra în căutarea unui nou cămin și este găzduit de familia Brown. Cu inima lui mare și spiritul său optimist, Paddington ajunge să influențeze în bine viața tuturor celor pe care îi întâlnește.

Zootopia (2016)

Într-un oraș locuit de animale antropomorfe, o tânără iepure polițistă, Judy Hopps, face echipă cu un vulpoi viclean, Nick Wilde, pentru a rezolva un caz misterios de dispariții.

The Lion King (1994)

Povestea epică a puiului de leu Simba, care trebuie să își accepte destinul de rege al Pământurilor Mândriei, după moartea tatălui său, Mufasa, într-o luptă pentru a-și recăpăta tronul de la unchiul său malefic, Scar.

Despicable Me (2010)

Gru, un super-răufăcător, plănuiește să fure Luna, dar planurile sale sunt date peste cap atunci când trebuie să aibă grijă de trei fetițe orfane, care îi schimbă viața în mod neașteptat.

Up (2009)

Carl Fredricksen, un bătrân văduv, decide să își îndeplinească visul de a vedea lumea legând mii de baloane de casa lui și zburând spre America de Sud. În mod neașteptat, el descoperă că un tânăr cercetaș pe nume Russell s-a alăturat călătoriei sale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: filme familie weekend