x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Decesul lui Carrie Fisher, cauzat printre altele, de o apnee în somn

Decesul lui Carrie Fisher, cauzat printre altele, de o apnee în somn

18 Iun 2017   •   21:50
Decesul lui Carrie Fisher, cauzat printre altele, de o apnee în somn

Carrie Fisher, actriţă devenită celebră datorită filmului "Star Wars" (Războiul Stelelor), a murit din cauza unei apnee de somn şi "altor factori nedeterminaţi", a informat vineri seară într-un comunicat biroul medicului legist din Los Angeles, citat de AFP. 

Comunicatul succint reaminteşte că actriţa, cunoscută pentru problema sa cu drogurile, suferea de o boală cardiacă şi de plăci arteriale. În ianuarie, la puţin timp după moartea sa, ancheta realizată iniţial avusese drept concluzie o criză cardiacă. 

Carrie Fisher, fiica actriţei Debbie Reynolds, a devenit celebră datorită rolului prinţesei Leia din trilogia originală "Star Wars". Ea a vorbit deschis în ultimii ani despre problema ei cu drogurile şi tulburările bipolare, care au obligat-o să ia multe medicamente. 

La sfârşitul lunii decembrie, în timp ce se afla într-un zbor transatlantic, Carrie Fischer a avut nevoie de "o urgenţă medicală", potrivit primelor informaţii. Ea a murit patru zile mai târziu, la 60 de ani. 

Debbie Reynolds a murit a doua zi de un atac cerebral. Funeraliile lor au avut loc în aceeaşi zi, iar mama şi fiica au fost înmormântate una lângă alta.AGERPRES

×