x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Emily in Paris, reînnoit cu sezoanele 3 & 4

Emily in Paris, reînnoit cu sezoanele 3 & 4

de Magdalena Popa Buluc    |    17 Ian 2022   •   19:37
Emily in Paris, reînnoit cu sezoanele 3 & 4

Serialul Emily in Paris a fost reînnoit cu sezoanele 3 & 4. Sezonul 2 a fost lansat pe 22 decembrie, debutând în Top 10 Netflix global și în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate (22 - 26 decembrie)

Emily este o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago. Pe neașteptate, primește jobul ideal în Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru rețelele de socializare. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare,   ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

În sezonul 2, acum mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily acum se descurcă mai ușor, dar stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaște un expat care o enervează la culme, dar care o și intrigă.

Creatorul și realizatorul Darren Star revine la cârma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy EMILY IN PARIS, cel mai vizionat serial de comedie Netflix din 2020. Serialul EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media. Protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper. Lui Star i se alătură Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media) și Andrew Fleming ca producători executive. Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey și Jake Fuller sunt producători.

×
Subiecte în articol: Emily in Paris