x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmul de animaţie "Isle of Dogs" al lui Wes Anderson, prezentat în deschiderea Berlinalei 2018

Filmul de animaţie "Isle of Dogs" al lui Wes Anderson, prezentat în deschiderea Berlinalei 2018

04 Dec 2017   •   13:29
Filmul de animaţie "Isle of Dogs" al lui Wes Anderson, prezentat în deschiderea Berlinalei 2018

Filmul de animaţie a lui Wes Anderson "Isle of Dogs" va fi prezentat la 15 februarie în deschiderea celei de a 68-a ediţii a Festivalului internaţional de film de la Berlin de anul viitor, informează luni site-ul berlinale.de, consultat de Agerpres. 

Anderson a avut până acum trei filme în competiţie la Berlinală. Este vorba despre "The Royal Tenenbaums" (2002), "The Life Aquatic with Steve Zissou" (2005) şi "The Grand Budapest Hotel" (2014), care a fost prezentat în deschiderea celei de a 64-a ediţii a Festivalului de film de la Berlin şi a câştigat premiul marelui juriu Ursul de Argint. 

"Sunt foarte încântat că Wes Anderson va da startul din nou competiţiei din cadrul Berlinalei. 'Isle of Dogs' va fi primul film de animaţie care va deschide festivalul, o peliculă ca îi va seduce pe spectatori cu farmecul lui Wes Anderson", a declarat directorul festivalului, Dieter Kosslick. 

"Isle of Dogs" spune povestea lui Atari Kobayashi, un băieţel de 12 ani aflat sub tutela primarului corupt Kobayashi. Când, în urma unui decret executiv, toţi câinii din Megasaki City, sunt transportaţi în spaţiul unei gropi de gunoi, Atari foloseşte un dispozitiv de zbor pentru a ajunge în această aşa-numită Insulă a Gunoiului în căutarea câinelui său Spots. Aici, cu sprijinul unor noi prieteni canini, el începe o călătorie epică care va decide soarta şi viitorul întregii prefecturi. 

Printre actorii care vor asigura vocile se află Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton, Liev Schreiber, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Ken Watanabe, Akira Ito, Greta Gerwig, Frances McDormand, Courtney B. Vance, Yoko Ono, Harvey Keitel şi Frank Wood. 

"Isle of Dogs" va fi lansat în cinematografele americane la 23 martie 2018, iar la nivel internaţional din luna aprilie a anului viitor.AGERPRES

×
Subiecte în articol: isle of dogs