x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actriţa Gwyneth Paltrow mărturisește că a fost lovită din spate în accidentul de schi din 2016

Actriţa Gwyneth Paltrow mărturisește că a fost lovită din spate în accidentul de schi din 2016

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2023   •   22:00
Actriţa Gwyneth Paltrow mărturisește că a fost lovită din spate în accidentul de schi din 2016
Sursa foto: Andrea Raffin/Andrea Raffin

Actriţa Gwyneth Paltrow a declarat vineri că nu a fost de vină pentru accidentul petrecut pe o pârtie de schi din Utah în 2016, în urma căruia un bărbat a fost grav rănit, contrazicând mărturia singurului martor de la faţa locului, informează sâmbătă Reuters.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 50 de ani, a afirmat în timpul audierii că schia împreună cu cei doi copii ai săi şi că, de fapt, ea a fost cea lovită din spate de Terry Sanderson, un pensionar în vârstă de 76 de ani, specialist în optometrie, care i-a intentat proces actriţei şi i-a cerut despăgubiri de peste 300.000 de dolari pentru incidentul petrecut în staţiunea Deer Valley Resort din Park City, Utah.

În actele de judecată, Sanderson afirmă că a suferit "o leziune cerebrală permanentă", patru coaste rupte şi alte răni grave. El a cerut iniţial despăgubiri de 3,1 milioane de dolari.

"Schiam şi două schiuri au ajuns între schiurile mele, apoi am simţit un corp care mă împingea şi s-a auzit un zgomot foarte ciudat, ca un mormăit", a spus Paltrow. Actriţa a afirmat că în acel moment s-au prăbuşit amândoi, iar ea a căzut peste Sanderson.

"Nu eu am provocat accidentul, aşa că nu pot fi de vină pentru ce i s-a întâmplat ulterior", a spus Paltrow.

Paltrow a depus la rândul ei o plângere la tribunalul din comitatul Summit, solicitând suma simbolică de un dolar pentru daune şi cheltuieli de judecată.

Actriţa a pus sub semnul întrebării şi mărturia lui Craig Ramon, un prieten al lui Sanderson, care a declarat că a auzit un ţipăt înainte să o vadă pe Paltrow izbindu-se de acesta.

Paltrow a respins acuzaţia, susţinând că Ramon se afla la câţiva metri distanţă şi nu putea să vadă exact cine a fost de vină pentru accident.

×
Subiecte în articol: Gwyneth Paltrow schi