x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jennifer Aniston, despre moartea lui Matthew Perry. Mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare

Jennifer Aniston, despre moartea lui Matthew Perry. Mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare

de Alice Petrescu    |    16 Noi 2023   •   20:30
Jennifer Aniston, despre moartea lui Matthew Perry. Mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare
Sursa foto: Hepta

Jennifer Aniston a scris miercuri pe pagina sa de socializare un omagiu dedicat lui Matthew Perry, care a murit la sfârşitul lunii octombrie în California, informează AFP.

''Of, Doamne, e foarte dureros'', a scris pe Instagram Jennifer Aniston, interpreta personajului Rachel în acest serial despre o gaşcă de prieteni care locuiesc în New York. ''L-am iubit enorm. Făcea parte din ADN-ul nostru. Mereu am fost şase. Am fost ca o familie care ne-a schimbat pentru vecie identitatea şi parcursul''.

Actriţa şi-a ilustrat mesajul cu o fotografie în care apare alături de Matthew Perry şi de un mesaj în care interpretul lui Chandler îi spunea: ''Faptul că te-am făcut să râzi, mi-a înseninat ziua''.

Mesajul acesta spune ''totul'', a completat actriţa. ''Matty ştia că-i place să-i facă pe oameni să râdă. (...). Dacă nu auzea acel râs, credea că va muri. Era un lucru crucial pentru el. Şi exact asta a reuşit să facă. Ne-a făcut pe toţi să râdem. Să râdem cu gura până la urechi.''

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston matthew perry mesaj