x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jennifer Aniston şi Justin Theroux aşteaptă primul lor copil

Jennifer Aniston şi Justin Theroux aşteaptă primul lor copil

07 Noi 2017   •   13:22
Jennifer Aniston şi Justin Theroux aşteaptă primul lor copil

Cuplul de actori Jennifer Aniston şi Justin Theroux sunt în aşteptarea primului lor copil cu ajutorul unei mame surogat, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Au existat mii de zvonuri privind faptul că Jennifer Aniston (48 de ani) ar putea deveni mamă. De data aceasta ar putea fi însă adevărat. Potrivit publicaţiei Star, Aniston şi Theroux (46 de ani) vor deveni curând părinţi cu ajutorul unei mame purtătoare. 

Revista dă asigurări că cei doi actori vor deveni anul viitor părinţii unei fetiţe. Cuplul este nerăbdător să ţină în braţe primul lor copil. 

Se pare că cei doi soţi au recurs la serviciile aceleiaşi clinici la care au mers şi alte celebrităţi precum actriţa Nicole Kidman sau cântăreţul Ricky Martin, pentru a-şi îndeplinit visul de a deveni părinţi. 

În cazul în care ştirea va fi confirmată, cei doi actori vor face un pas înainte în căsnicia lor după ce şi-au unit destinele în 2015, într-o ceremonia surpriză. Însă nu este prima dată când se speculează asupra unei posibili sarcini a lui Jennifer Aniston - acelaşi lucru s-a întâmplat şi când era căsătorită cu Brad Pitt. 

În urmă cu câteva luni, actriţa mărturisea revistei Glamour că este sătulă de atâtea speculaţii: "Să ai un copil este o chestiune care nu priveşte pe nimeni, cu excepţia cuplului sau persoanei care vrea să devină părinte. Alegerea unei femei de a avea un copil este echivalată în mod greşit cu fericirea interioară. Ideile mele privind o viaţă fericită sunt poate diferite de cele alte altor persoane", a subliniat ea.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston justin theroux