x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Johnny Depp & Penelope Cruz.

Johnny Depp & Penelope Cruz.

de Oana-Maria Baltoc    |    19 Mai 2011   •   21:00
Johnny Depp & Penelope Cruz.

'Dupa ce termin interpretarea rolului Capitanului Jack Sparrow, trebuie sa ma decuplez total pentru a iesi din pielea personajului, pentru ca mie imi place sa fiu in pielea acestuia. Este confortabil sa il joc pe Jack Sparrow, pentru ca astfel am permisiunea sa fiu complet lipsit de respect, complet distructiv, absolut abstract in toate situatiile. Il cunosc atat de bine, incat interpretarea lui imi vine in mod natural', iata de ce abia astepta Johnny Depp sa intre din nou in pielea nebunaticului Sparrow, iar ocazia i-a suras cu cea de-a patra pelicula din seria 'Piratii din Caraibe', intitulata 'Pe ape si mai tulburi', care intra din 20 mai si in cinematografele din Romania, dupa 'Blestemul Perlei Negre' (2003), 'Cufarul omului mort' (2005) si 'La capatul lumii' (2007).

Studiourile Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films au mizat pe o distributie in care lui Depp i se alatura Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Berges-Frisbez, Sam Claflin si Geoffrey Rush, plus ca de data aceasta aventura se petrece in Disney Digital 3D si IMAX 3D. Penelope a sarit in sus de bucurie cand a aflat ca prezenta ei este dorita in aceasta productie, nu atat pentru ca 'Piratii din Caraibe' i se pare un extraordinar film de aventuri, cat pentru faptul ca avea ocazia sa fie alaturi de amicul si actorul sau preferat, Johnny Depp. Asa cum a declarat peste tot, la inceputurile ei in cinematografie, nu stia sa spuna in engleza decat 'Ce mai faci?' si 'Vreau sa lucrez cu Johnny Depp'.

Apoi, dupa ce a jucat cu el in 'Blow' (2001), a invatat sa spuna 'Vreau sa joc din nou cu Johnny Depp!'. Penelope si Depp sunt prieteni de zece ani si frumoasa spanioloaica marturiseste ca simtul special al umorului pe care il are Johnny continua sa o surprinda: 'Ma amuz copios cand lucram impreuna. Uneori avem probleme din cauza asta, asa cum a fost cand timp de doua ore a trebuit sa lasam balta munca, pentru ca nu ne mai puteam controla rasul'. Pentru a intra in pielea Angelicai, fiica temutului Blackbeard (Ian McShane), Penelope a trebuit sa invete sa manuiasca spada. Asa ca timp de doua luni, inainte de inceperea filmarilor, actrita a avut parte de indrumarea unor specialisti care, la indicatiile regizorului Rob Marshall, i-au rea­lizat scenele de lupta exact ca un numar de dans. Totul pentru ca vedetei, care a facut balet clasic timp de noua ani, sa-i fie mai usor sa retina miscarile. Filmarile au fost pline de provocari pentru actrita, dar si pentru echipa, pentru ca vedeta era insarcinata in patru luni. In prezent, Penelope este mama unui baiat pe lume Leo, conceput impreuna cu actorul Javier Bardem.

×
Subiecte în articol: film