x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Șoc la Hollywood: Matthew McConaughey și Woody Harrelson ar putea fi frați vitregi

Șoc la Hollywood: Matthew McConaughey și Woody Harrelson ar putea fi frați vitregi

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2023   •   09:30
Șoc la Hollywood: Matthew McConaughey și Woody Harrelson ar putea fi frați vitregi
Sursa foto: Hepta

Matthew McConaughey spune că Woody Harrelson ar putea fi fratele său vitreg. Actorul spune că el și colegul său din True Detective "au făcut câteva calcule" după ce mama sa a dezvăluit că îl cunoștea pe tatăl lui Harrelson.

Matthew McConaughey spune, la podcastul "Let's Talk Off Camera" al lui Kelly Ripa, că el și prietenul său apropiat Woody Harrelson se gândesc dacă să facă un test ADN după ce și-au dat seama că ar putea fi frați.

"Știți, unde încep eu și unde se termină el, și unde începe el și unde mă termin eu, a fost întotdeauna ca o linie neclară", a spus Matthew McConaughey, în vârstă de 53 de ani: "Copiii mei îi spun Unchiul Woody. Copiii lui îmi spun Unchiul Matthew. Și vedeți poze cu noi, iar familia mea crede că o mulțime de poze cu el sunt eu. Familia lui crede că multe poze cu mine sunt cu el. În Grecia, în urmă cu câțiva ani, stăteam și vorbeam despre cât de apropiați suntem și despre familiile noastre. Și mama mea spune: "Woody, l-am cunoscut pe tatăl tău". Toată lumea a realizat omisiunile lăsate de mama după acem „l-am cunoscut”.

McConaughey a spus că acest comentariu i-a motivat pe cei doi actori să investigheze istoria familiilor lor. "Am făcut niște calcule și am aflat că tatăl lui Harrelson era în permisie în aceeași perioadă în care mama și tatăl meu erau la al doilea divorț. Apoi, există posibile chitanțe și locuri în vestul Texasului unde ar fi putut avea loc o adunare, o întâlnire".

Tatăl lui Harrelson, Charles, a fost un ucigaș plătit care a fost condamnat pentru prima dată în 1960 pentru jaf armat. A fost închis în 1973 pentru crimă și eliberat după cinci ani pentru bună purtare. În 1981, a primit două condamnări pe viață pentru asasinarea unui judecător districtual. De asemenea, a pretins că l-a asasinat pe John F. Kennedy și a murit în închisoare în 2007.

Într-un interviu acordat în 2012 publicației The Guardian, Harrelson a declarat că se înțelegea cu tatăl său "destul de bine", adăugând: "Părinții mei s-au separat de tineri, el nu era prea mult prin preajmă".

Atât McConaughey, cât și Harrelson, în vârstă de 61 de ani, au câte doi frați. Ei au apărut împreună pe ecran în filmul EDtv și în serialul True Detective și urmează să se reunească într-un serial de comedie Apple TV+ intitulat Brother from Another Mother, în care joacă versiuni fictive ale lor care trăiesc împreună într-o fermă din Texas.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

×