x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Rona Hartner trăiește ultimele clipe. Mesajul cutremurător al surorii sale

Rona Hartner trăiește ultimele clipe. Mesajul cutremurător al surorii sale

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2023   •   18:59
Rona Hartner trăiește ultimele clipe. Mesajul cutremurător al surorii sale

Într-o postare emoționantă pe Facebook, Rinda, sora cunoscutăi actrițe Rona Hartner, a împărtășit durerea și suferința prin care trece familia în aceste momente dificile. Rona, diagnosticată anterior cu cancer la plămâni cu metastaze, a revenit în atenția publicului în octombrie 2023, când a vorbit despre miraculosul tratament care a părut să o vindece.

Cu toate acestea, pe 12 iulie 2023, Rona Hartner a aflat că se confruntă din nou cu stadiul avansat al bolii. Mesajul postat de sora ei pe rețeaua de socializare a adunat rapid numeroase reacții din partea fanilor și colegilor din industrie.

„Buna seara la toată lumea,

Sunt Rinda, sora Ronei.

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ronei Hartner de către sora actriței.

În octombrie 2023, Rona Hartner dezvăluise că tratamentul miraculos la care a fost supusă a avut rezultate uluitoare, vindecând-o într-un timp incredibil de scurt. Cu toate acestea, se pare că boala a revenit cu intensitate, iar familia trece acum printr-un moment extrem de dificil.

Actrița și cântăreața, stabilită în Franța, a vorbit deschis despre lupta ei cu cancerul, menționând că medicii au descoperit un remediu special și periculos care i-a salvat viața. Cu toate că tratamentul trebuia inițial să dureze între 6 luni și 2 ani, Rona a menționat că a reușit să se recupereze în doar două săptămâni.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit", a spus Rona, în luna octombrie 2023.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: rona hartner cancer deces