x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Serialul HOMELAND revine pe micile ecrane

Serialul HOMELAND revine pe micile ecrane

28 Apr 2015   •   12:08
Serialul HOMELAND revine pe micile ecrane
Veşti bune pentru fanii serialului HOMELAND, al cincilea sezon va debuta în luna octombrie 2015.
Acţiunea se mută din Orientul Mijlociu în capitala Germaniei, unde personajul principal, Carrie Mathison, trăieşte într-un exil autoimpus.
 
În noul sezon, Carrie Mathison, interpretată de actriţa Claire Danes, nu mai lucrează pentru CIA dar colaborează cu o firma privată de securitate, se spune publicaţia Entertainment Weekly.
 
Se pare că Showtime a intrerupt fimările în Pakistan după ce guvernul de la Islamabad a criticat modul denigrator în care ţara a fost prezentată în ultimul sezon al serialului. De modificarea locului de filmare se ştia încă din luna ianuarie când preşedintale Showtime, David Nevins, a vorbit despre reluarea serialului într-un interviu în care a amitit şi de atentatul de la Carlie Hebdo: "Trăim timpuri inspăimântătoare pentru un producător de serial care trezeşte controverse şi care depăşeste limitele politicului", şi a mai adăugat: "A fost o lună foarte proastă pentru libertatea de exprimare din întreaga lume."
 
Nevins a mai spus că serialul nu trebuie să se concentreze numai asupra relaţiilor dintre SUA şi musulmani, că în fond este vorba despre politica externă a Statelor Unite, serviciile secrete dintr-un secol 21 extrem de complicat. "Aşadar explorăm câteva variante diferite şi poate vom modifica anumite lucruri", a încheiat directorul Showtime.
 

×