x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Diagnostic crunt pentru Shannen Doherty. Cancerul la sân i s-a răspândit în creier

Diagnostic crunt pentru Shannen Doherty. Cancerul la sân i s-a răspândit în creier

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2023   •   20:30
Diagnostic crunt pentru Shannen Doherty. Cancerul la sân i s-a răspândit în creier
Sursa foto: Foto: Facebook/ Shannen Doherty

 Shannen Doherty, care suferă de cancer în fază terminală, anunță că o tomografie efectuată în ianuarie a dezvăluit metastaze în creier. Anunțul actriței a primit o avalanșă de susținere din partea celebrităților și a fanilor.

Shannen Doherty a dezvăluit că cancerul de sân în fază terminală pentru care primește tratament de mai mulți ani i s-a răspândit la creier. Într-o postare emoționantă pe Instagram, Doherty a distribuit un videoclip în care apare la radioterapie, scriind că o tomografie făcută la începutul lunii ianuarie a arătat metastaze în creierul ei, notează The Guardian.

Actrița în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile sale din Charmed și Beverly Hills, 90210, a scris în legendă: "Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobică și se întâmplau multe lucruri în viața mea. Dar această frică.... Tulburarea..... momentul în care s-a întâmplat totul.... Așa poate arăta cancerul".

Anunțul lui Doherty a primit o avalanșă de susținere din partea celebrităților și a fanilor.

"Este prea mult de acceptat, încă o dată", a scris actrița și prietena Selma Blair. "Și îmi doresc ca toată pacea înțeleaptă pe care ai învățat-o să te găsească în momentele de teroare. Să știi că te ținem în brațe. Cu dragoste. Toată dragostea".

"Țin cu tine, prietena mea de neînlocuit", a spus Kevin Smith, care a regizat filmul Mallrats din 1995. "Ai fost o luptătoare neînfricată toată viața ta, așa că este de înțeles să fii puțin speriată din când în când. Dar când acele momente trec, lasă spiritul indomabil al lui Doherty să preia din nou controlul. Te iubesc foarte mult, Mallrat al meu".

"Ești o războinică", a scris actrița Sarah Michelle Gellar.

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 2015. A suferit o mastectomie și a primit chimioterapie și radioterapie. Ea a anunțat că este în remisie în 2017, apoi a dezvăluit trei ani mai târziu că a fost diagnosticată cu cancer de sân în fază terminală.

Ea a spus că a încercat să păstreze secretul celui de-al doilea diagnostic în timp ce filma 90210 Reboot, spunând: "Și oamenii cu stadiul patru pot lucra. Ca și cum, știți, viața noastră nu se termină în momentul în care primim acel diagnostic. Încă mai avem de trăit".

Doherty și-a documentat diferitele diagnostice și tratamente pe rețelele de socializare pentru a sensibiliza opinia publică, inclusiv o fotografie cu ea însăși fără păr și cu sângerare nazală. "Sper că încurajez oamenii să facă mamografii, să își facă controale regulate, să treacă peste frică și să înfrunte orice ar putea apărea", a scris ea.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Shannen Doherty cancer