x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Veste tristă pentru fanele actorului Patrick Dempsey! Dr. Derek părăseşte în mod tragic serialul "Anatomia lui Grey"

Veste tristă pentru fanele actorului Patrick Dempsey! Dr. Derek părăseşte în mod tragic serialul "Anatomia lui Grey"

de Dragoş Tănase    |    24 Apr 2015   •   12:49
Veste tristă pentru fanele actorului Patrick Dempsey! Dr. Derek părăseşte în mod tragic serialul "Anatomia lui Grey"

După 11 sezoane, actorul Patrick Dempsey a încheiat colaborarea la "Anatomia lui Grey/Grey's Anatomy"!

În episodul difuzat joi, 23 aprilie, la ABC, Dr. Derek Christopher Shepherd (cunoscut şi ca M.D. sau McDreamy) salvează mai multe vieţi, după care se urcă la volanul maşinii, însă este implicat într-un accident cu un camion, care îi este fatal.

Transportat la un alt spital decât cel la care lucrează el, Derek se află în comă, fără activitate cerebrală, iar lui Meredith îi revine ingrata sarcina de a-l deconecta pe bărbatul vieţii ei de la aparate.

„Derek Shepherd este şi va fi mereu un personaj extrem de important pentru Meredith, pentru mine şi pentru fani. Performanţa lui Patrick Dempsey ne-a ajutat să îl creionăm pe Derek care a devenit un model a ceea ce femeile din zilele noastre aşteaptă de la dragoste: fericire, tristeţe, romantism, profunzime, dar, mai ales, autenticitate”, a declarat scenarista Shonda Rhimes.

Serialul a avut premiera în Statele Unite ale Americii, pe 27 martie 2005, la ABC, iar în România a ajuns doi ani mai târziu, pe 2 ianuarie, fiind dufuzat de TVR1.

Apoi, la aniversarea a cinci ani de difuzare în România, în data de 2 ianuarie 2012,  TVR1 cedează "Anatomia lui Grey" canalului Diva Universal, care a început rularea cu premiera celui de-al şaptelea sezon.

×