x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

02 Apr 2022   •   15:30
Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

Will Smith a demisionat din Academia de Arte și Științe Cinematografice de la Hollywood după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la ceremonia de duminica trecută de decernare a premiilor Oscar, afirmând că va accepta "orice alte consecințe" impuse de organizație.

"Voi accepta pe deplin orice consecințe pentru comportamentul meu. Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îl include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei dragi și cei dragi, toți cei prezenți și publicul de acasă”, a spus Smith.

„Am trădat încrederea academiei. I-am privat pe ceilalți nominalizați și câștigători de posibilitatea de a sărbători și de a fi sărbătoriți pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă” a adăugat acesta, conform Sky News.

Demisia lui Smith înseamnă că își pierde dreptul de vot, dar poate fi nominalizat la Oscar și poate câștiga un premiu pentru orice interpretare viitoare.

Academia a declarat că a acceptat demisia lui Smith și că va "continua să meargă mai departe" cu procedurile disciplinare împotriva actorului în vârstă de 53 de ani pentru încălcarea standardelor sale de conduită.

Situația urmează să fie discutată la următoarea ședință a consiliului de administrație, pe 18 aprilie, ceea ce ar putea duce la sancțiuni suplimentare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: will smith