x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Will Smith explică de ce a refuzat să joace în Django Unchained

Will Smith explică de ce a refuzat să joace în Django Unchained

26 Mar 2013   •   14:05
Will Smith explică de ce a refuzat să joace în Django Unchained

Will Smith a povestit pentru Entertainment Weekly de ce a refuzat rolul din "Django Unchained", rol pentru care fusese abordat de regizorul Quentin Tarantino.

Smith a declarat că rolul i s-a părut prea mic şi că este pus în umbră de cel jucat de actorul Christoph Waltz în aşa măsură încât Django nu i s-a părut că ar fi personajul principal.

"Django nu era rolul principal, aşa că i-am zis: eu vreau rolul principal. Celălalt personaj (King Schultz interpretat de Cristoph Waltz n.r.) avea rolul principal. Quentin, i-am zis, eu vreau să-l omor pe personajul negativ", a spus Smith, adăugând că i-a propus lui Tarantino să modifice scenariul pentru ca personajul său să fie pus mai mult în valoare.

Tarantino a refuzat să modifice scenariul, apelând, în cele din urmă, la Jamie Foxx, care a jucat rolul lui Django.

Pelicula "Django Unchained" a câştigat două premii Oscar - cel mai bun rol secundar (Christoph Waltz) şi cel mai bun scenariu original (Quentin Tarantino).

Filmul a avut şi un succes însemnat la public, adunând, până în prezent, 413 milioane de dolari în toată lumea din vânzarea de bilete.

Smith spune că a văzut filmul şi i-a plăcut.

"Mi s-a părut extraordinar. Însă nu a fost rolul potrivit pentru mine", a spus Smith, care a preferat să joace în SF-ul "After Earth", în care spune că a avut într-adevăr parte de un rol principal.

"After Earth" va avea premiera pe 7 iunie. 

×