x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Zilele filmului coreean la Cinema Studio

Zilele filmului coreean la Cinema Studio

de Irina Cristea    |    01 Iun 2010   •   00:00

La Cannes, cinematografia sud-coreeană s-a bucurat de aprecierile criticilor şi ale publicului prin intermediul peliculei "Poetry" a regizorului Lee Chang-dong, care a câştigat Premiul pentru cel mai bun scenariu. La Bucureşti, cinefilii au ocazia de a se întâlni cu filmele coreene în perioada 4-5 iunie, la Cinema Studio, în cadrul Zilelor fimului coreean.

Organizat de reprezentanţa diplomatică a Seulului la Bucureşti, evenimentul marchează împlinirea a 20 de ani de relaţii diplomatice între România şi Coreea de Sud.

La data de 4 iunie, la ora 19:00, are loc proiecţia de gală a filmului "A Frozen Flower", la Sala de Marmură a cinematografului. Accesul se face doar pe bază de invitaţie sau cu bilet achiziţionat de la casa de bilete a cinematografului.  

La data de 5 iunie, ora 18:00, va fi proiectat filmul "Mother". Pelicula regizată de Bong Joo-ho spune povestea unei mame care se luptă pentru a-şi salva fiul acuzat de crimă. Seara cinematografică va continua cu thriller-ul "Thirst" (ora 20:30). În filmul regizat de Park Chan Wook, un preot se transformă în vampir din pricina unui experiment ratat.
Preţul unui bilet este de 10 RON.

×
Subiecte în articol: film