x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Finala Wacken Metal Battle România: Darken My Grief, Katara și Saddayah

Finala Wacken Metal Battle România: Darken My Grief, Katara și Saddayah

de Magdalena Popa Buluc    |    24 Sep 2021   •   21:52
Finala Wacken Metal Battle România: Darken My Grief, Katara și Saddayah

Finala națională a celui mai important concurs de metal – Wacken Metal Battle – se va desfășura sâmbătă, 25 septembrie 2021 în Clubul Rockstadt din Brașov. Pe scenă vor urca formațiile ”Darken My Grief” (Sibiu), ”Katara” (Arad) și ”Saddayah” (Ploiești). Concertele vor începe la ora 20 iar publicul are drept de vot, fiind considerat un membru al juriului. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul ambilet.ro

 

După o pauză de 2ani, România revine pe tabloul principal al competiției internaționale Wacken Metal Battle. Cu un ”palmares” care include două locuri 2 și un loc 3, precum și o constantă prezență între primele 10 țări din cele 30 participante anual, România se numără – de fiecare dată – printre favoritele publicului și ale juriului prezent la festivalul Wacken Open Air din Germania.

 

Selecția finală a reprezentantei țării noastre se va face într-un adevărat ”warm-up party” Wacken Open Air Festival. Totul trebuia să se întâmple în  24 octombrie 2020, însa ne revedem anul acesta, în data de 25 septembrie în clubul Rockstadt din Brașov, seara în care va vom afla finalista Wacken Metal Battle România” a declarat Laurențiu Străuț, promoter Wacken Metal Battle România.

 

Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare pentru interior la data de evenimentului, doar pentru persoanele vaccinate pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea completă a schemei de vaccinare.

Wacken Metal Battle România este concursul în urma căruia formaţia câştigătoare din România participă la finala internaţională din cadrul festivalului ”Waken Open Air” Germania, având şansa de a câştiga, pe lângă promovarea la nivel mondial, premii în bani oferite de Wacken Foundation precum și echipamente muzicale. Până acum formaţiile care au reprezentat România în finala internaţională de la Wacken au fost: X-plod (Bucureşti) 2009, Altar (Cluj-Napoca) 2010, Bucovina (Iaşi) 2011, Gothic (Petroşani) 2012, God (Iaşi) 2013, Dirty Shirt (Maramureş) 2014 , Dark Fusion (București) 2015, Hteththemeth (Brașov) 2016, E-an-na (Sibiu) 2017 și An Theos (București) 2018.

 

 

Program concurs:

Darken My Grief: 20,00 - 20,30

Katara: 20,45 - 21,15

Saddayah: 21,30 - 22,00

Jurizare + anunț câștigător: 22,00 – 22,30

 

 

 

 

 

 

×