x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

13 Aug 2005   •   00:00

Pentru noul sau album, MADONNA a colaborat cu Andre 3000, component al duo-ului OutKast. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Revolver", regizata de sotul solistei, Guy Ritchie.

Madonna isi va lansa noul album, intitulat "Confessions On A Dancefloor", in luna noiembrie a acestui an (2005).

Materialul va contine si o piesa realizata in colaborare cu Andre 3000, al carui nume real este Andre Benjamin.

Formatia irlandeza U2 va primi distinctia Ordinul Libertatii in Portugalia pentru actiunile umanitare derulate de-a lungul timpului, au anuntat autoritatile locale. Presedintele tarii, Jorge Sampaio, va decora cvartetul din Dublin inaintea unui concert pe care il va sustine duminica, 14 august 2005, in capitala tarii, Lisabona. "In ultimii 25 de ani formatia si-a folosit renumele castigat datorita carierei muzicale in scopuri umanitare si pentru protejarea dreturilor omului", a mentionat purtatorul de cuvant al presedintiei portugheze.

Componentele formatiei Sugababes au anuntat detalii legate de noul lor album. Materialul se va intitula "Taller In More Ways" si va fi lansat la data de 10 octombrie 2005, fiind precedat la 26 septembrie de single-ul "Push The Button". Piesa a fost produsa de Dallas Austin, cel care anterior a lucrat cu Pink, TLC si Madonna.

JOSS STONE (foto) a anuntat ca intentioneaza sa se casatoreasca cu Beau Dozier in urmatorii doi ani. Mai multi apropiati ai artistei, in varsta de 18 ani, sustin ca aceasta si-a sarbatorit deja logodna cu muzicianul american, al carui tata este legendarul compozitor Lamont Dozier, intr-un cadru restrans, alaturi de familie si de cei mai apropiati prieteni. Cu toate acestea, tinerii au decis sa ajunga in fata altarului abia dupa ce cantareata va implini 20 de ani.
×
Subiecte în articol: cultura