x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Mirabela Dauer, mărturisiri despre relația cu Stela Popescu

Mirabela Dauer, mărturisiri despre relația cu Stela Popescu

01 Ian 2018   •   09:13
Mirabela Dauer, mărturisiri despre relația cu Stela Popescu

Mirabela Dauer a mărturisit duminică, la Antena 3, că a avut o relație specială cu regretata Stela Popescu, pe care a numit-o ”îngerul ei păzitor”.

 

”Am avut o relație specială, a fost îngerul meu păzitor, omul drag pe care l-am respectat și adulat, atât ca actor, cât și ca om, în primul rând”, a povestit Mirabela Dauer, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Marea actriță Stela Popescu a încetat din viață pe 23 noiembrie, la vârsta de 80 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei din București.

Mirabela Dauer spune ca in cei 70 de ani nu și-a dorit niciodată să plece din țară. A muncit mult ca să ajungă cântăreață, dar nu a făcut compromisuri.

”Dacă mă dădeau afară pe ușă, eu intram pe fereastră. Pentru că voiam să cânt. Am luptat enorm ca să ajung celebră. (...) Copiii din ziua de azi îmi cunosc muzica”, a spus Mirabela Dauer.

Acum insa sta la tara, de șase ani.”Nu am vrut niciodată să plec din țară. N-am făcut niciodată compromisuri și nu voi face. Dacă mă uit în oglindă, nu vreau să-mi dau o palmă”, a mărturisit cântăreața.

×
Subiecte în articol: mirabela dauer stela popescu