x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură „Moda se reinventează: Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi”. Un nou sezon „Levintza prezintă” la TVR 1

„Moda se reinventează: Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi”. Un nou sezon „Levintza prezintă” la TVR 1

de Magdalena Popa Buluc    |    13 Feb 2021   •   16:10
„Moda se reinventează: Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi”. Un nou sezon „Levintza prezintă” la TVR 1

Din 13 februarie, un nou sezon „Levintza prezintă” începe la TVR 1! Designeri și colecții de top, manechine și tendințe, un întreg univers fascinant pentru telespectatori - în fiecare sâmbătă, la ora 11.00.

Balmain, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Balenciaga, Prada, Saint Laurent, Fendi, Etro, Mugler sunt doar câteva dintre casele de modă sau creatorii ale căror colecţii le vom putea vedea în noul sezon al emisiunii „Levintza prezintă” de la TVR 1. Din 13 februarie, tendinţele în modă pentru primăvara-vara 2021 ne vor fi explicate de creatoarea Doina Levintza, sâmbăta, de la ora 11.00.

„Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi. Cele mai importante tendinţe în modă pentru primăvara-vara 2021 par un răspuns firesc pentru această perioadă ciudată prin care trecem. Întotdeauna în perioadele complicate, moda devine mult mai colorată şi zgomotoasă. Şi parcă încearcă să ne facă să uitam, cel puţin pentru moment, de realitatea înconjurătoare”, punctează realizatoarea programului, creatoarea Doina Levintza.

Dintre tendinţele pentru sezonul cald, Doina Levintza ne recomandă câteva, „cele care cred că vă pot influenţa sau vă pot ajuta să evoluaţi vestimentar”:

1. Costumul ultra relaxat - este o tendinţă care pare să răspundă la întrebarea: „cum ar putea să mai arate costumul „office” în lipsa biroului sau a mersului la muncă? Designerii propun o nouă formă de costum de business, mult mai relaxat şi colorat. Vom afla mai multe, la „Levintza prezintă”, de la TVR 1.

2. Volumele revin în atenţia noastră, iar hainele impresionează mult prin volumul umerilor în special. Se formează astfel o altă siluetă - impunătoare, în care mânecile bufante atrag atenţia.

3. Patchwork*-ul este o altă tehnică devenită extrem de populară mai ales în această perioadă. Idee care revine din anii trecuți.

4. Anii '80 rămân în actualitate cu siluete minimaliste. Vom vedea rochii romantice cu mâneci bufante, rochii mini în nuanţe neon, trenciuri cu linii masculine, din diferite materiale. Se mai poartă cămăși albe şi mix între un tricou supradimensionat, băgat în pantaloni scurţi cu talie înaltă.

Din octombrie 2018, în emisiunea Levintza prezintă, creatoarea de modă Doina Levintza face o incursiune în lumea stilului, eleganţei şi a istoriei modei. Noile tendinţe în fashion, ce culori revin la modă, ce propuneri au creatorii internaţionali pentru sezoanele primăvară-vară şi toamnă-iarnă, care sunt piesele de rezistenţă care nu trebuie să lipsească din garderobă, ce se mai poartă în materie de make-up şi hairstyle sunt câteva dintre subiectele pe care telespectatorii le pot descoperi în această emisiune.

* tehnică prin care se îmbină bucăţi de materiale textile noi sau reciclate, pentru a crea articole noi de îmbrăcăminte sau alte articole decor

×
Subiecte în articol: Doina Levintza