x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica 14-16 august - In Vama Veche, o noua editie Stufstock

14-16 august - In Vama Veche, o noua editie Stufstock

de Alex Revenco    |    06 Aug 2008   •   00:00

Festivalul Stufstock 2008 va fi tinut si in acest an pe scena Marina Park, la care se va adauga scena Spice Club, de pe plaja din Vama Veche. In cele trei zile de festival vor cinta zeci de formatii din tara si strainatate.



Festivalul Stufstock 2008 va fi ţinut şi în acest an pe scena Marina Park, la care se va adaugă scena Spice Club, de pe plaja din Vama Veche. În cele trei zile de festival vor cînta zeci de formaţii din ţară şi străinătate.

Este bine de ştiut că, pînă la 10 august, biletele pentru o zi de festival costă 60 de lei, abonamentul pentru trei zile fiind 150 de lei. După 10 august, preţul biletului va fi de 75 de lei/zi, în timp ce preţul abonamentului rămîne neschimbat.

Iată programul pe zile: joi, 14 august – Crowfish, Konqistador, Survolaj, Apocalyptica (foto), Air Traffic, The Amsterdams; vineri, 15 august – Persona, Byron, ExNN, dEUS, Kultur Shock, Gerald Gradwohl Trio, The Pixels; sîmbătă, 16 august – The Others, Farfarello, Harry Tavitian/Cserey Csaba, Jean-Luc Ponty and His Band, Nguyên Lê, Kora Jazz Trio. Bilete şi abonamentele se găsesc la www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro sau în magazinele Carrefour Voiaj, Diverta, Flamingo, Flanco, Germanos, în Bucureşti, la Green Hours, Muzica, Sala Palatului.





×
Subiecte în articol: august muzica