x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica A plouat cu autografe la X Factor Timişoara!

A plouat cu autografe la X Factor Timişoara!

03 Iul 2011   •   21:00
A plouat cu autografe la X Factor Timişoara!

Timisoara este primul mare oras care a semnat prezent la intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina, arata un comunicat al Antenei 1. Inca de sambata, treptele Filarmonicii Banatul au reprezentat pentru multi concurenti inca un pas facut catre un mare vis. Marele premiu de 200.000 de euro si dorinta de a deveni un superstar i-au facut pe timisoreni sa vibreze si sa demonstreze ca in sufletul lor este fenomenul X Factor.

Peste o mie de oameni au fost prezenti la Timisoara la auditiile cu ju­riul X Factor. Toti cei prezenti nu au plecat insa fara un autograf de la membrii juriului. Inca de la primul pas facut pe covorul rosu, Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina au inceput sa dea autografe si sa faca poze cu fanii care ii asteptau de la primele ore ale diminetii. Pentru multi timisoreni, momentul care le-ar putea schimba viata a sosit. Caravana X Factor si-a reinceput drumul prin tara.


Pe 2 si 3 iulie, caravana X Factor s-a aflat la Timisoara, acolo unde ju­riul X Factor i-a ascultat pe concurentii selectati in prima faza a auditiilor. Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina le-au pregatit tuturor fanilor X Factor o sesiune speciala de autografe.

Dupa Timisoara, urmeaza Cluj. Ardelenii sunt asteptati pe 9 si 10 iulie la Casa de Cultura a Studentilor, iar constantenii, pe 16 si 17 iulie la Casa de Cultura a Sindicatelor. La Iasi, juriul X Factor se va afla pe 23 si 24 iulie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar in Bucuresti, auditiile cu juriul vor avea loc pe 30 si 31 iulie, 1 si 2 august la Sala Palatului.


Auditiile sunt prima etapa a megashow-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un show de televiziune din Romania.
Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pa­gina oficiala de Facebook facebook.com/xfactor.romania.

×
Subiecte în articol: x factor