x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica A renunțat la Filarmonică din cauza salariului mic

A renunțat la Filarmonică din cauza salariului mic

27 Oct 2017   •   21:56
A renunțat la Filarmonică din cauza salariului mic
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Proaspătă mămică, o tânără din Târgoviște s-a văzut nevoită să renunțe la postul său de angajată a Filarmonicii din cauza salariului mic din domeniu. Daniela Olteanu a preferat să își facă o trupă și speră că va răzbi totuși în muzică, așa că a urcat pe scena X Factor.

Daniela Olteanu a studiat muzica încă de la vârsta de 8 ani, cu precădere Canto Clasic. S-a angajat apoi la Filarmonica din Târgoviște, unde și-a cunoscut și actualul soț, însă la vârsta de 25 de ani s-a văzut nevoită să renunțe la acest vis.

”Am o formație de muzică ușoară alături de fratele meu, soțul meu și cumnatul, și sunt și mămică. Eu și soțul meu suntem împreună de 10 ani, am lucrat împreună și în Filarmonică, dar am vrut să mă apuc de muzică ușoară pentru că nu m-a satisfăcut financiar opera. Emoțiile sunt aceleași, plăcerea de a cânta e aceeași, doar că dragostea trece prin stomac, inclusiv cea pentru muzică”, a mărturisit Daniela, care nu se vede trăind fără această pasiune în viața ei.

Tocmai de aceea, s-ar bucura dacă și fetița ei în vârstă de doi ani ar alege același domeniu. ”Mă gândesc că un om care face muzică, artă în general, nu poate fi un om rău”, a mai spus Daniela.

Ce părere au avut Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams despre prestația sa, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

×