x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Al DiMeola şi a sa "sinfonie"

Al DiMeola şi a sa "sinfonie"

de Alex Revenco    |    13 Mai 2010   •   00:00
Al DiMeola şi a sa "sinfonie"

Înainte de concertul de la Bucureşti, Al DiMeola a transmis un mesaj tuturor românilor şi a promis un show incredibil alături de formaţia sa World Sinfonia, la 25 mai, la Sala Palatului din Capitală.



Aflat în mijlocul unui nou turneu mondial, ce include la sfârşitul lunii şi Bucureştiul, DiMeola a declarat organizatorilor: "De abia aştept să mă reîntorc în România, la 25 mai. Este o ţară superbă, unde îmi face plăcere să concertez şi mă bucur că am reuşit să o includ printre show-urile din turneul meu mondial. Oamenii sunt foarte deschişi şi receptivi la muzica noastră, aşa că spectacolul va fi unul pe măsură, un adevărat răsfăţ de sunete, nu doar un simplu concert de jazz. Va fi o experienţă cu adevărat de neuitat, în care improvizaţia şi sesiunile de jamming vor oferi o savoare aparte concertului. Publicul ce va veni la spectacol se va putea bucura nu doar de zeci de minute de jazz la cel mai înalt nivel, ci şi de o suită de piese clasice ale acestui gen. Românii sunt un popor cunoscător al muzicii şi îi aştept pe toţi la Sala Palatului, la 25 mai, să simţim şi să cântăm la unison pe ritmuri de jazz fusion."

Organizat de Amphitrion, concertul Al DiMeola din Capitală va fi «deschis» de binecunoscutul chitarist de blues A.G.Weinberger. Biletele pentru acest concert sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, la preţuri cuprinse între 80 şi 250 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

×
Subiecte în articol: bucuresti muzica concert al dimeola