x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Amy Winehouse: "Eu cânt doar despre lucruri care mi s-au întâmplat... Din fericire, sunt destul de autodistructivă"

Amy Winehouse: "Eu cânt doar despre lucruri care mi s-au întâmplat... Din fericire, sunt destul de autodistructivă"

de Alex Revenco    |    28 Iul 2011   •   21:00
Amy Winehouse: "Eu cânt doar despre lucruri care mi s-au întâmplat... Din fericire, sunt destul de autodistructivă"

A fost gasita fara viata sambata, 23 iulie, in apartamentul sau din Londra si potrivit surselor din Scotland Yard, cel mai probabil cauzele mortii sunt alcoolul si drogurile. Cel care a invatat-o cu whiskeyul si heroina este Blake Fielder-Civil, cu care a fost casatorita din 2007 pana in 2009 si actualmente este la inchisoare.

A VRUT SA SE SCHIMBE. Dupa despartirea de Blake, Amy a incercat sa se "indrepte" si luna trecuta l-a cerut de barbat pe iubitul ei Reg Traviss. Dar Reg a parasit-o chiar inainte de internarea intr-o clinica de dezintoxicare. Se pare ca acesta ar fi fost motivul care a determinat-o pe Whinehouse sa "termine" cu viata. O sursa a publicatiei The People sustine ca vineri seara Amy a fost vazuta cumparand cocaina, heroina, ecstasy si ketamina. Acestea, la care s-ar fi putut adauga si alcoolul, ar fi putut provoca decesul.

Si ei au murit la 27 de ani
KURT COBAIN (1967-1994) Compozitor, chitarist si solist al grupului Nirvana, a ajuns celebru in intreaga lume cu "Smells Like Teen Spirit", extras de pe al doilea album, "Nevermind". Din adolescenta consuma droguri si pentru a face fata unui nou tur­neu a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare renumita din Los Angeles. Kurt a evadat de acolo, s-a intors acasa, in Seattle, unde a luat niste heroina cu valium, apoi s-a impuscat.

BRIAN JONES (1942-1969). Fondatorul Rolling Stones, alaturi de Mick Jagger si Keith Richards, a fost cel mai talentat muzician din grup si primul lider. Canta, de obicei, la chitara, muzicuta si pian, dar si la foarte multe alte instrumente precum sitarul si marimba. Dupa o noapte nebuna cu alcool si droguri, Brian Jones a murit inecat in propria piscina. In 1999, Anna Wohlin, fosta prietena a lui Brian, a lansat ipoteza unei crime, autor fiind Frank Thorogood, un zidar care lucra la vila lui Jones.

JIM MORRISON (1943-1971). Poet, compozitor si solist vocal al grupului american Doors, Morrison ramane unul dintre cei mai carismatici solisti rock din toate timpurile. Dupa un scandal provocat la un concert in Miami, Jim se muta la Paris si isi inchiriaza un apartament, unde va fi gasit mort, in urma unui atac de cord, de Pamela Courson, vechea lui prietena. Recent, niste martori de atunci au dezvaluit ca Jim a murit in urma unei hemoragii cauzate de o supradoza de heroina.

JANIS JOPLIN (1943-1970). Celei mai mari soliste rock blues din toate timpurile i s-a mai spus The Queen of Rock and Roll. A inregistrat doar trei albume de studio, "Cheap Thrills", "I Got Dem Ol’ Kozmic Blues Again Mama!" si "Pearl". Ultimul aparut postum. In ziua de dinaintea sfarsitului a fost la studioul de inregistrari, seara a baut cu niste prieteni, dupa care a ajuns acasa, unde a luat o doza prea mare de heroina. A doua zi a fost descoperita fara viata. A fost incinerata, iar cenusa, potrivit dorintei sale, a fost imprastiata in Oceanul Pacific.

JIMI HENDRIX (1942-1970). Cel mai mare chitarist din istoria rockului a facut furori la Woodstock, in fata a aproape 500.000 de spectatori. A murit la Londra, in urma unei nefericite combinatii intre Vesparax (pilule de somn) si vin rosu. In 2009 a aparut o carte, scrisa de James "Tappy" Wright, in care fostul manager al lui Hendrix, Mike Jeffery, marturiseste ca l-a omorat pe Jimi deoarece starul rock intentiona sa incheie colaborarea cu el.

×
Subiecte în articol: amy winehouse