x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Amy Winehouse - subiect de examen la Cambridge University

Amy Winehouse - subiect de examen la Cambridge University

de Raluca Grintescu    |    29 Mai 2008   •   00:00

O piesă a controversatei artiste Amy Winehouse a apărut între subiectele examenului de absolvire la Universitatea din Cambridge.



O piesă a controversatei artiste Amy Winehouse a apărut între subiectele examenului de absolvire la Universitatea din Cambridge.

Stundenţii englezi de la Universitatea din Cambridge au fost invitaţi, de una dintre întrebările examenului final, să analizeze contrastele, comparînd textele piesele "Love Is A Losing Game” a lui Amy Winehouse şi "Boots Of Spanish Leather” a lui Bob Dylan,

"Fine And Mellow” a lui Billie Holiday, "As You Came from the Holy Land” a lui Sir Walter Raleigh, ceea ce a stîrnit uimire printre studenţi. Un purtător de cuvînt al universităţii susţine că studenţii ar trebui să fie obişnuiţi să compare texte din perioade diferite, de aceea întrebarea trebuia să fie interesantă, însă nu suprinzatoare.

Amy Winehouse, numită de critici cea mai bună artistă soul a generaţiei sale, a lansat single-ul "Love Is A Losing Game” anul trecut. Piesa face parte din aclamatul albumul "Back To Black”.

×
Subiecte în articol: muzica amy winehouse