x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Aprilie 2009 - Concert extraordinar Nazareth

Aprilie 2009 - Concert extraordinar Nazareth

de Alex Revenco    |    22 Dec 2008   •   00:00
Aprilie 2009 - Concert extraordinar Nazareth

Legendarul grup din Scoţia revine în România, spectacolul fiind programat în ziua de duminică, 26 aprilie la Arenele Romane.



Biletele la acest concert, organizat de Kompas Events, costă 80 de lei şi se pun în vânzare astăzi, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro. În Capitală, bile­tele vor fi disponibile în reţeaua Diverta şi în incinta hotelului Ibis (sediul bile­te.ro). Dacă vor mai rămâne bilete nevân­dute, acestea se vor găsi în ziua concertului, la casa de bilete de la Arenele Roma­ne, unde vor costa 90 de lei.

Show-ul de la Bucureşti este inclus în cel mai mare tur­neu din istoria grupului, intitulat "40th Anniversary World Tour 2008-2009", în care este promovat recentul album "The Neuz" (2008). Înainte de Nazareth va fi invitată să cânte o formaţie rock autoh­tonă, ce urmează a fi anunţată ulterior.

În 40 de ani de activitate, Dan McCafferty & Co au încântat mai multe generaţii de fani, cu hiturile lor,  dintre care amintim: "Love Hurts", "Razamanaz", "Bad Bad Boy", "This Flight Tonight", "Hair Of The Dog", "My White Bicycle", "Gone Dead Train", "Expect No Mercy", "Dressed To Kill" şi altele. De şase ani încoace, componenţa Nazareth a rămas neschimbată, aceasta fiind: Dan McCafferty – solist vo­cal, Jim­my Murrison – chitară, Pete Ag­new – bass şi Lee Agnew – tobe.

În­fiin­ţată în 1968 la Dunfermline, în Scoţia, de so­lis­tul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton basistul Pete Agnew şi bateristul Darrell Sweet, formaţia s-a mutat doi ani mai târziu la Londra unde a debutat cu "Naza­reth". În diferite componenţe, din care n-a lipsit niciodată Dan McCafferty, Naza­reth a înregistrat şi produs o serie întrea­gă de albume ajunse Disc de Aur sau Disc de Platină, atât în America de Nord cât şi în Europa.

×
Subiecte în articol: muzica