x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ataraxia din Italia

Ataraxia din Italia

de Alex Revenco    |    03 Sep 2008   •   00:00
Ataraxia din Italia

În eleganta sală Reduta din Braşov, sîmbătă, 20 septembrie, va avea loc o nouă Seară Specială, pregătită de Kogaionon & DonisArt.



În eleganta sală Reduta din Braşov, sîmbătă, 20 septembrie, va avea loc o nouă Seară Specială, pregătită de Kogaionon & DonisArt. Este vorba despre “o seară complexă, focusată nu doar pe dimensiunea muzicală, ci şi pe cea vizuală, dramatică, teatrală, scenografică… un alt fel de seară… cum n-aţi mai văzut în România: Ritual Mediterranean Evening”! (foto). Spectacolul este susţinut de un grup cu un renume incontestabil pe scena folk internaţională, venit din Italia special pentru “o seara atipică, pentru fanii nonconformişti care doresc să petreacă aproximativ două ore de irealitate… de altceva”. Potrivit organizatorilor, “aceşti italieni vor fi fericiţi să ne împărtăşească în direct din experienţele muzicale ale vieţilor lor... într-un mod elegant şi intelectual”. Biletele la concertele DonisArt & Kogaionon se găsesc şi pe www.bilet.ro şi în magazinele Bilet.Ro.
concurs. Au mai rămas cîteva zile pînă la încheierea concursului ce va desemna doi cîştigători a cîte două camere duble la Pensiunea Leo din Braşov, în perioada 19 şi 20 septembrie, doar celor care vor participa la spectacolul Ataraxia. Pentru cei interesaţi, întrebarea concursului este “Cîte piese vor fi incluse pe noul album Ataraxia ce va apărea în 2009?”. Mai e valabil şi concursul ce are ca premii cîştigarea a cîte două CD-uri la alegere, dintr-o listă de cîteva sute, din întreaga scenă Dark-Doom-Death-Black-Ambient-Gothic-Rock. Întrebarea este: “Cum se numeşte noul album al suedezilor Ordo Rosarius Equilibro?”. Este de ştiut că detaliile despre concurs se găsesc pe www.donisart.ro, iar răspunsurile la ambele întrebări... pe www.kogaionon.com.

×
Subiecte în articol: muzica