x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica „Baby Shark” devine primul videoclip de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări

„Baby Shark” devine primul videoclip de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări

14 Ian 2022   •   10:00
„Baby Shark” devine primul videoclip de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări

Cântecul pentri copii „Baby Shark" a atins 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, fiind cel mai vizionat videoclip de pe platformă, un record pe care l-a stabilit în noiembrie 2020, precum și singurul care a atins acest număr de vizionări, anunță CNN.

Cântecul, conceput de compania educațională sud-coreeană Pinkfong și interpretat de cântăreața americană de origine coreeană Hope Segoine, a debutat în 2016 și a fost un hit viral în Asia.

De atunci, s-a transformat într-o emisiune TV Nickelodeon, într-o marcă de cereale, într-un spectacol live și în strigătul echipei Washington Nationals pe parcursul sezonului în care au câștigat World Series. La un moment dat, a intrat chiar în Billboard Top 40 și a inspirat cântecul lui Jamie Tartt din emisiunea "Ted Lasso" de pe Apple TV+.

Succesul cântecului a fost oarecum accidental: în 2019, Bin Jeong, CEO-ul american al Pinkfong, a declarat pentru CNN că firma nu se aștepta ca acesta să capete amploare așa cum a făcut-o, spunând că "cei care reușesc, reușesc pe cont propriu".

Pentru a sărbători, Pinkfong a invitat copiii din întreaga lume să împărtășească cu compania momentele lor de "Baby Shark Dance".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: baby shark