x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bon Jovi, concert-record de trei ore

Bon Jovi, concert-record de trei ore

de Alex Revenco    |    Sebastian S. Eduard    |    11 Iul 2011   •   21:00
Bon Jovi, concert-record de trei ore

Dupa AC/DC, anul trecut, Bon Jovi este a doua formatie de calibru fascinata de primirea facuta de public si de ocazia de a vedea de pe scena a doua cladire din lume dupa Pentagon. Si intr-adevar, duminica seara, romanii plus cateva mii de spectatori din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Statele Unite, Israel etc. i-au intampinat pe muzicienii americani cum nu s-a mai vazut la nici un alt concert. Publicul a intonat impreuna cu Jon Bon Jovi o mul­ti­me de piese, dar i-a rezervat si lui Richie Sambora o primire deosebita, cantandu-i 'La Multi Ani', intre 'Bad Medicine' si 'Hot Legs' (a lui Rod Stewart).

Incantati de public, cei de la Bon Jovi au 'prestat' pana la epuizare, stabilind la Bucuresti un adevarat record, aproape treizeci de melodii interpretate fara pauza. La cei peste 55.000 de spectatori s-au adaugat si cateva zeci/sute de persoane care au urmarit show-ul 'de la serviciu', gratis. Angajati ai Parlamentului au gasit o noua in­tre­buin­ta­re balconului; anume nu aceea de a se arunca in semn de protest cum a facut Adrian Sobaru, ci de a viziona show-ul moca. Daca insa calculezi ca acestia ori s-au aflat la serviciu, ori au venit special in acest scop si au pontat electronic la intrare poti trage concluzia ca nu numai ca s-au ales cu un spectacol de zile mari, dar vor primi si zile libere la schimb – ca asa spune legea.

In loc de incheiere iata toate ti­tlu­rile cantecelor interpretate de Bon Jovi in concertul-record de la Bucu­resti: 'Raise Your Hands', 'You Give Love a Bad Name', 'Born to Be My Baby', 'We Weren’t Born to Follow', 'Lost Highway', It’s My Life', 'In These Arms', 'Runaway', 'We Got It Goin’ On', 'Captain Crash & the Beauty Queen From Mars', 'Bad Medicine', 'Happy Birthday Richie Sambora', 'Hot Legs', 'Old Time Rock ‘n’ Roll', 'When We Were Beautiful', 'Bed of Roses', 'I’ll Be There For You', 'Who Says You Can’t Go Home', 'I’ll Sleep When I’m Dead', 'Someday I’ll Be Saturday Night', 'Have a Nice Day', 'Keep the Faith'; Bis I: 'Dry County', 'Wanted Dead or Alive', 'Blood on Blood', 'Livin’ on a Prayer'; Bis II: 'Always', 'These Days', 'Twist and Shout' (cover dupa compozitia 'The Isley Brothers', devenita celebra dupa ce a cantat-o Beatles).

×
Subiecte în articol: bucuresti muzica concert bon jovi