x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Camping în Dumbravă la Festivalul ARTmania 2011

Camping în Dumbravă la Festivalul ARTmania 2011

de Alex Revenco    |    28 Iul 2011   •   21:00
Camping în Dumbravă la Festivalul ARTmania 2011

Cea de-a sasea editie a festivalului de la Sibiu aduce participantilor o serie de noutati, printre care oferta de camping. Astfel, in weekendul 12-14 august unul dintre cele mai importante evenimente ale Sibiului isi extinde aria de acoperire intr-o noua locatie amenajata in padurea Dumbrava, la 8 km de centrul orasului: ARTmania Festival Sibiu Arena 2011 Powered by Tuborg in Padurea Dumbrava.

Aici vor sustine concerte o serie de trupe romanesti ce vor fi anuntate in ziarul nostru de luni, 1 august. Spatiul Sibiu Arena, o baza militara dezafectata, a fost amenajat printr-un parteneriat cu Baumeister, una dintre cele mai importante companii de constructii din Romania, firma cu capital integral german, activa pe piata locala inca din 1997.

Datorita acestui parteneriat, festivalul ARTmania deschide un nou spatiu pentru eve­ni­mente in aer liber, ofe­rind servicii de camping la cele mai inalte standarde internationale. Campingul din Dum­brava va fi deschis de vineri, 12 august, ora 10:00 pana luni, 15 au­gust, ora 10:00. Deci timp de trei zile, publicul va avea la dispozitie concerte, petreceri, spatii pentru campare si distractie in afara centrului orasului. Concerte live pe scena TuborgSound afterparty-uri pana dimineata, campare, parcare, dusuri, toalete si alte servicii.

Pentru accesul in arena festivalului, participantii au la dispozitie linia de transport public Tursib (la fiecare 30 de minute) sau pista de biciclete pana in apropierea noii locatii.

×
Subiecte în articol: artmania artmania 2011