x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ce spune Mihai Trăistariu, despre prestația lui Ester, la EUROVISION 2019

Ce spune Mihai Trăistariu, despre prestația lui Ester, la EUROVISION 2019

17 Mai 2019   •   10:12
Ce spune Mihai Trăistariu, despre prestația lui Ester, la EUROVISION 2019

Mihai Trăistariu a comentat pe pagina sa de Facebook prestația lui Ester Peony, imediat ce showul cântăreței din România. Artistul s-a arătat extrem de mulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe scenă.„Semifinala a II-a Eurovision a fost ... wooooow ! Pe bune ! Unele momente m-au lasat cu gura cascata! S-o luam pe rand !Grafica face 75 % din show ! Unii artisti nici n-au mai adus oameni pe scena. S-au folosit doar de grafica si au fost super.

 Cat priveste vocea si melodia ...Dupa mintea mea Azerbaijan va castiga marea finala. Mi-a placut ... totul ! A fost ... o surpriza neasteptata pentru mine ! Modern la maximum, voce, piesa. Excelent e putin spus.

Rusul a facut iarasi un show exceptional. Ar putea si el lua locul I lejer. Olanda ... mi-a placut inca de cand am auzit piesa, acum vreo luna. Azi a excelat de asemenea.

Romania a fost la mare inaltime. Ester a cantat fara greseala. Iar show-ul chiar a fost fain. Si faza cu mana, pe care au pastrat-o si imbunatatit-o a fost un plus, zic eu ! Piesa ei s-a incadrat perfect in peisaj, pentru ca are sound-ul ultra modern. In concluzie, Romania s-a prezentat super bine.

Sa speram ca ne voteaza si vecinii. Moldova ma impresioneaza an de an cu show-ul. Chiar daca s-a mai facut faza cu desenatul in nisip ( Ucraina sau Rusia ) ... tot mi-a placut azi.

Cea mai buna voce de azi a avut-o Macedonia !Una peste alta, a fost o SEMIFINALA de nivelul unei FINALE. Foarte greu ! Foarte buni !

Din ce in ce mai greu sa reprezinti tara ta !!!

Bravo, iubitori ai Eurovision-ului ! Reusiti sa-i faceti pe artistii pasionati de Eurovision sa se preocupe mai mult decat ar face-o in mod obisnuit”, a scris Trăistariu. Antena 3

×
Subiecte în articol: mihai traistariu