x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cine a fost marea dragoste a Corinei Chiriac? Dezvăluiri incredibile din trecutul amoros al artistei

Cine a fost marea dragoste a Corinei Chiriac? Dezvăluiri incredibile din trecutul amoros al artistei

24 Oct 2017   •   15:13
Cine a fost marea dragoste a Corinei Chiriac? Dezvăluiri incredibile din trecutul amoros al artistei

Corina Chiriac este una din marile artiste ale muzicii ușoare din România. Melodiile interpretate de ea au cucerit generații întregi de spectatori și telespectatori, care abia așteptau să o vadă și să o asculte la emisiuni și spectacole.În privinţa vieţii personale, Corina Chiriac a fost extrem de discretă. Cu toate acestea cântăreaţa a vorbit despre bărbatul care a făcut-o să-i bată inima cu putere, cel pe care l-a iubit cel mai mult în viața ei.

Artista a dezvaluit ca s-a indragostit o singura data in viata, fara sa precizeze numele barbatului. Ar fi vorba despre celebrul artist ceh Karel Gott, ajuns acum la varsta de 78 de ani.M-am indragostit o singura data in viata, la 26 de ani. Mi-am dat seama ca iubesc pentru ca aveam un nod in stomac, ma fastaceam cand il vedeam. Va dati seama, eu, care sunt o vorbareata, nu mai ziceam nimic. E tampita chestia asta cu indragosteala.  Mi-era dor, varsam o lacrima. Apoi, mi-am dat o palma si am zis: «Alo!»Relatia artistei cu solistul s-ar fi incheiat in 1983, cand Corinei I s-a luat pasaportul, sustin apropiatii. Intrebata daca si-ar mai dori o relatie, aceasta a precizat ca muzica o implineste.

×
Subiecte în articol: corina chiriac