x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Anastacia la Sala Polivalentă

Concert Anastacia la Sala Polivalentă

de Alex Revenco    |    31 Aug 2009   •   00:00
Concert Anastacia la Sala Polivalentă
Sursa foto: /Media Services Events

"I'm Outta Love", "Paid my Dues", "Cowboys & Kisses", "Left Outside Alone", "Sick and Tired" sunt doar câteva hituri înregistrate de interpreta americană, supranumită "The Voice". Organizat de Media Services Events, spectacolul de la Bucureşti face parte din Heavy Rotation Tour 2009.



După câţiva ani de tăcere, când a reuşit să câştige o luptă decisivă (cancer la sân), artista s-a întors cu un look nou, sound nou, altă casă de discuri, alt management, de curând măritată, dar cu aceeaşi voce extraordinară. Considerată una dintre cele mai valoroase soliste din lume, Anastacia a vândut până acum peste douăzeci de milioane de albume.  Născută la Chicago (17 septembrie 1968), Anastacia Lyn Newkirk s-a mutat în New York încă din adolescenţă. A debutat pe scena Club MTV şi a apărut în videoclipurile grupului Salt-n-Pepa. Vocea ei guturală, plină de energie şi până la urmă inconfundabilă, a ajutat-o să câştige în 1999 The Cut, un "talent show" de la MTV, aducându-i un contract cu Epic.

STAR INTERNAŢIONAL

La această casă de discuri înregistrează în 2000 albumul de debut, "Not That Kind", iar primul single "I'm Outta Love" o propulsează în poziţia de star internaţional, mai ales în Europa, Asia şi Australia. A urmat cel de-al doilea album, "Freak Of Nature", apoi drama, când a primit cumplitul diagnostic. Din fericire, Anastacia a răspuns bine chimioterapiei şi în vara lui 2003 artista câştigă lupta împotriva cancerului. De atunci ea susţine campanii sociale în care explică necesitatea controalelor de diagnosticare, şi prin fondul "Anastacia" strânge sume considerabile donate instituţiilor medicale specializate. De curând, pe site-ul ei oficial, www.anastacia.com, artista a anunţat startul unei licitaţii în urma căreia fondurile strânse vor fi donate Fundaţiei pentru Cercetarea Cancerului la Sân. Referitor la momentele prin care a trecut, Anastacia a mărturisit: "Mă simt minunat acum. Sunt într-adevăr norocoasă, pentru că mi s-a dat ocazia să trec peste această experienţă terifiantă, deşi în anumite momente am simţit că mă prăbuşesc. Şi vocea mea se simte bine acum, dar se pare că muzica se simte diferit pe noul album, are mult mai mult suflet. Mă simt într-o conexiune mult mai profundă cu eul meu, simt că mi-am găsit pacea interioară". Anastacia a revenit în lumea muzicală anul trecut, când a înregistrat "Heavy Rotation", promovat în actualul turneu.

MOMENT SPECIAL PENTRU DOAMNE
Revenind la concertul de mâine, Anastacia a promis spectatatorilor români "câteva surprize" ce diferă de la ţară la ţară. De exemplu, în show-ul de la Helsinki, Anastacia a pregătit un moment special "pentru doamne", pe piesa "Cowboy & Kisses". Atunci, unul dintre dansatori a făcut un program de striptease şi a intrat într-o cadă plină cu spumă, amplasată pe scenă. Iată lista melodiilor interpretate de Anastacia în concertele anterioare, ce va fi - după toate probabilităţile - valabilă şi la Bucureşti: "One day in your life", "I can feel you", "Same song", "I thought I told you that", "You'll never be alone", "Defeated, Cowboys and kisses", "Why'd you lie to me", "In your eyes", "You'll be fine", "Paid my dues", "Beautiful messed up world", "Sick and tired", "I belong to you", "Not that kind", "Heavy rotation", "I'm outta love", "Left outside alone".



×
Subiecte în articol: muzica