x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert de milioane

Concert de milioane

de Alex Revenco    |    03 Sep 2009   •   00:00
Concert de milioane
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Fără fiţe şi aere de vedetă, frumoasă cu adevărat şi în plus cu o voce incredibilă, Anastacia i-a fermecat pur şi simplu pe cei 4.000 de spectatori.



Între melodii a comunicat tot timpul cu publicul, a glumit şi s-a autoironizat, atât în dificilul moment de la început când s-a înecat, dar şi atunci când a invitat un spectator din sală să danseze cu ea. Publicul, la început circumspect, a intrat  în atmosfera show-ului, a aplaudat, a "făcut valuri" şi a cântat împreună cu "Vocea" cele mai cunoscute piese.

Muzicienii care au acompaniat-o (Orefo Orakwue - director muzical, bass, Steve Barney - tobe, David Ital - chitară solo,  Marcus Byrne - keyboards, Hannah Vasanth - keyboards) au făcut şi o demonstraţie de beatboxing, imitând vocal instrumentele. Şi cele două baking vocals, Elisabeth Troy & Maria Quintile, au avut o prestaţie extraordinară, fiind şi dansatoare, când era nevoie; la fel de bine au evoluat şi cei doi dansatori, Tom Goodall şi Jay Revell. Deşi, în general, Anastacia a "sunat" live mai bine decât pe disc, ultima piesă din concert,  "Left outside alone", în variantă remix nu s-a ridicat la nivelul originalului.

×
Subiecte în articol: muzica