x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Sylvie Vartan, 27 aprilie, Sala Palatului

Concert Sylvie Vartan, 27 aprilie, Sala Palatului

de Alex Revenco    |    24 Ian 2014   •   16:56
Concert Sylvie Vartan,  27 aprilie, Sala Palatului

Celebra interpreta si actrita franceza vine pentru prima oara in Romania, pentru un concert extraordinar, programat la Sala Palatului din Bucuresti.
Evenimentul,  organizat de Project Events, prezinta una dintre cele mai cunoscute personalitati ale muzicii franceze,  despre care s-au scris peste 25 de carti si care, in anii '60,  a aparut pe scena alaturi de Beatles dar si de Johnny Hallyday (fostul ei sot). Sylvie Vartan a vandut peste 40 milioane de albume iar la Paris, Palatul Galliera gazduieste o expozitie a celor mai frumoase costume de scena purtate in prodigioasa sa cariera.

In ultimii ani, artista a inregistrat albumele Toutes peines confondues (2009), Soleil bleu (2011) si Sylvie in Nashville (2013). Sylvie Vartan , cel mai activ si mai de succes artist din “generatia ye-ye” are la acttiv o multime de hituri, cele mai cunoscute fiind: “Let's twist again”, “La plus Belle Pour Aller Danse”, “Ne m'oublie pas”, “Irresistibilmente”, “Twiste et chante”, “J'ai un probleme", “L'amour au Diapason", “Parle moi de ta vie", “Petit Rainbow", “Bye Bye leroy Brown", “Disco Queen", “Nicolas", “Caro Mozart".

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt 50, 100, 150, 200, 250 de lei si 300 de lei-VIP, disponibile in magazinele Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Flanco, Muzica, Diverta, librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, BiletFan - Statia de metrou Unirii 1 sau online la BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro , MYTICKET.ro.




×
Subiecte în articol: Sylvie Vartan