x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”

De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”

03 Noi 2017   •   19:20
De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”

Olimpică, viitoare profesoară și complet dedicată lumii muzicale, Teodora Palade urcă vineri seara pe scena ”X Factor”, fiind pentru prima dată la un concurs.

Elevă la un liceu cu profil pedagogic, Teodora Palade a absolvit gimnaziul cu media 9,97, şi a intrat la liceu cu media 9,70 și a fost premiată și la olimpiade. În timpul liber își face însă timp și pentru marea ei pasiune: muzica.

”Am hotărât să îmi dezvolt pasiunea pentru muzică și îmi editez singură videoclipurile pe canalul meu de Youtube. Am până acum 15. M-am rugat mult de părinții mei să îmi cumpere un microfon, o placă audio externă și o cameră”, a povestit Teodora, care s-a dovedit foarte creativă. Astfel, pentru a obține în studioul improvizat sunetele de care are nevoie, folosește sticle cu apă, bănuți sau zahăr.

Teodora, care provine dintr-o familie în care muzica este o tradiție, cântă la vioară și la pian încă de la vârsta de 8 ani. Destul de sigură pe ea, adolescenta de 16 ani din Botoșani, a fost complet dezarmată însă când Ștefan Bănică a oprit-o înainte de a termina de cântat. Tensiunea a continuat când și Delia s-a arătat de acord. ”Mi se pare că ești între stiluri și nu știi ce să alegi. Trebuie să uiți tot ce știi și să o luăm de la capăt”, a sfătuit-o jurata.

Dacă Teodora a trecut mai departe și dacă cei patru jurați consideră că adolescenta are totuși calități ce pot fi șlefuite, telespectatorii pot afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

×
Subiecte în articol: X Factor