x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica După 28 de ani de vin roşu, Ali Campbell preferă şampania.

După 28 de ani de vin roşu, Ali Campbell preferă şampania.

de Dana Andronie    |    12 Iun 2011   •   21:00
După 28 de ani de vin roşu, Ali Campbell preferă şampania.

Inital compus si interpretat de Neil Diamond, "Red Red Wine" a devenit unul dintre cele mai mari hituri ale grupului britanic UB40, ajungand in 1983 pe locul 1 in prestigiosul Top Billboard. La 28 de ani de cand a lansat aceasta versiune a piesei, Ali Campbell o va interpreta pe 16 iunie pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Artistul a avut amabilitatea de a raspunde cererii Fundatiei FARA de a participa la un eveniment caritabil. Toate incasarile provenite din vanzarea biletelor se vor duce direct catre aceasta fundatie, care sprijina peste 3.000 de copii saraci, orfani sau cu dizabilitati. Mai mult decat atat, Ali Campbell a fost de acord ca sumele provenite din vanzarea la concert a ultimului sau album, "Great British Songs", sa fie, de asemenea, donate catre Fundatia FARA.

Ali va sosi la Bucuresti in dupa-amiaza zilei de miercuri. El va sustine o conferinta de presa si va acorda interviuri chiar in ziua concertului, joi, 16 iunie. Concertul de la Sala Palatului va cuprinde, in proportie covarsitoare, piesele celebre carora le-a dat viata alaturi de fostii sai colegi de la UB40.

"Red, Red Wine" nu are voie sa lipseasca din repertoriu! Cu toate ca unul dintre cele mai mari hituri lansate de Ali Campbell, impreuna cu UB40, are ca subiect vinul rosu, aceasta bautura nu se afla pe lista de cerinte a artistului. Campbell va sarbatori reusita concertului de la Bucuresti cu un pahar cu sampanie Moët & Chandon.

Pe langa sampanie, artistul nu a avut multe pretentii, organizatorii asigurandu-i o cabina personala in care sa gaseasca ceai cu miere si lamaie, cafea proaspat facuta, apa plata si sucuri de fructe.

Accesul in Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19:00. Concertul va incepe la 20:00 si va fi prefatat de trupa TAXI, care va sustine un minirecital de 30 de minute.

Ali Campbell si trupa sa vor fi introdusi in scena de Printesa Marina Sturdza, unul dintre patronii spi­rituali ai Fundatiei FARA (alaturi de HRH Printul Charles si Nicole Kidman). Biletele au preturi de 70 de lei, 100 de lei, 140 de lei, 180 de lei si 220 de lei. Pot fi procurate din reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. Organziatorii recomanda sa ne procuram bilete doar din reteaua Eventim, pentru a nu fi in pericolul de a intra in posesia unor tichete contrafacute. La intrarea in Sala Palatului vor fi scannere speciale care vor depista orice bilet fals.

"Un artist este de obicei un facator de minuni", spunea un novelist englez. Joi, 16 iunie, ramane de vazut ce minuni va face Ali Campbell...

×
Subiecte în articol: muzica