x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Duran Duran și-a anunțat noul album: Danse Macabre

Duran Duran și-a anunțat noul album: Danse Macabre

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2023   •   12:45
Duran Duran și-a anunțat noul album: Danse Macabre
Sursa foto: Facebook Duran Duran

Trupa britanică Duran Duran a anunțat că va lansa cel de-al 16-lea album al său, Danse Macabre, pe 27 octombrie.

În mai multe declarații, membrii trupei spun că ideea albumului a apărut de Halloween-ul trecut, la un spectacol din Las Vegas, care a fost marcat de o serie de rarități și cover-uri, conform Yahoo News.

Produs de Josh Blair și Mr. Hudson, "Danse Macabre" conține 13 piese, inclusiv trei piese originale noi, rarități Duran Duran reinterpretate și cover-uri, inclusiv "Bury A Friend" de Billie Eilish, "Psycho Killer" de Talking Heads și "Paint It Black" de la Rolling Stones.

Printre invitați se numără Nile Rodgers, Victoria De Angelis de la Måneskin și foștii membri ai trupei Andy Taylor și Warren Cuccurullo.

Piesa care dă titlul albumului a fost lansată acum, iar Nick Rhodes spune că "celebrează bucuria și nebunia de Halloween. Ne-am decis să profităm de moment pentru a crea un eveniment unic, special... tentația de a folosi imagini gotice pe o coloană sonoră de groază și umor a fost pur și simplu irezistibilă".

Vocalistul Simon Le Bon adaugă: "Este vorba despre o petrecere nebună de Halloween. Ar trebui să fie distractiv!".

Duran Duran Duran se află în turneu cu Nile Rodgers și Chic, care se va încheia pe 23 septembrie la Hollywood Bowl din Los Angeles.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: duran duran album