x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fiind sold out, concertul Sabaton se mută în Turbohale

Fiind sold out, concertul Sabaton se mută în Turbohale

15 Ian 2013   •   18:14
Fiind sold out, concertul Sabaton se mută în Turbohale

Suedezii de la Sabaton au dat startul turneului Swedish Empire ce promovează ultimul  lor album 'Carolus Rex', lansat în mai, anul trecut. După etapa americană (ianuarie şI februarie), turneul ajunge şI în Europa iar pe 19 martie urmează concertul de la Bucureşti.

La evenimentul din România, organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producător Nelu Brînduşan), sunt invitate în deschidere formaţiile Eluveitie (Elveţia) şi Wisdom (Ungaria). Dupa suplimentarea celor 500 de bilete cu încă 100 de bucăţi, acestea s-au epuizat extrem de repede, astfel ca evenimentul a fost declarat sold out.

Cererea de bilete fiind în continuare mare, organizatorii şI managememtul formaţiei s-au gândit să mute concertul (programat iniţial în Silver Church) într-un spaţiu mai generos. Astfel, s-a decis ca show-ul să se desfăşoare în Turbohalle, că va fi special amenajat pentru a primi peste 1000 de spectatori şi unde va fi instalată o scenă de 12 pe 9 metri.

Important:  biletele cumpărate pentru Silver Church ramân valabile pentru Turbohalle; noua locaţie se află la 1 minut de staţia de metrou Păcii; finalul concertului din 19 martie e programat înainte de ora plecării ultimului metrou.

×
Subiecte în articol: Sabaton