x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Grupul Sodom e confirmat la Rockstadt Extreme Fest

Grupul Sodom e confirmat la Rockstadt Extreme Fest

de Alex Revenco    |    16 Ian 2014   •   15:23
Grupul Sodom e confirmat la Rockstadt Extreme Fest
Pionierii thrashului din Germania vor urca pe scena festivalului de la Râşnov, în perioada 14- 16 august.

După mai bine de 30 de ani de activitate şi aproape tot atâtea albume înregistrate, Sodom este un nume de legendă în istoria genului. Discuri precum Persecution Mania (1987) şi Agent Orange (1989) au asigurat formaţiei un loc de frunte în galeria celor mai mari nume ale scenei thrash iar celelalte albume le-a consolidat poziţia. Cele mai noi materiale, “In War And Pieces” (2010) şi “Epitome Of Torture” (2013), au fost la fel de apreciate atât de fani cât şi de critica de specialitate. Sodom este, alături de Kreator şi Destruction, în topul celor mai bune formaţii de gen din Germania. Dacă solistul şi basistul formaţiei este acelaşi de la început şi până astăzi, Tom Angelripper, ceilalţi componenţi s-au mai schimbat dar de câţiva ani au rămas în aceeaşi formulă: Bernd "Bernemann" Kost – chitară şi Markus "Makka" Freiwald – tobe.

După cum se ştie, abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt disponibile încă de anul trecut, în 2014 preţurile fiind următoarele: 130 de lei - până pe 13 iulie sau 150 de lei, în zilele festivalului (între 14 şi 16 august). Abonamentele VIP Backstage sunt 250 lei şi includ: acces în spatele scenei, poze cu artiştii, abonament pentru ediţia din 2015 + tricoul festivalului.
Înafară de Sodom, până acum, la Rockstadt Extreme Fest ival 2014 au confirmat următoarele formaţii: Obituary (SUA)- nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, Katatonia (Suedia)- una dintre cele mai apreciate formaţii de pe firmamentul metalului extrem modern, Rotting Christ (Grecia)- un nume de legendă a scenei black metal, Born From Pain (Olanda)- una dintre primele grupuri hardcore din Europa. Alături de binecunoscutele nume menţionate mai sus, pe afiş mai sunt The Agonist (Canada), Dagoba (Franţa), Mors Principium Est (Finlanda), Grandexit (Suedia) şi Eryn Non Dae (Franţa). Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Diverta sau online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete, Eventim.ro. La Metalhead Awards, ediţia de anul trecut a festivalului Rockstadt Extreme a câştigat prima poziţie la secţiunea Best Romanian Festival 2013.


×