x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Horia Brenciu, impresionat de soarta a doi tineri de pe scena ”X Factor”

Horia Brenciu, impresionat de soarta a doi tineri de pe scena ”X Factor”

20 Oct 2017   •   18:18
Horia Brenciu, impresionat de soarta a doi tineri de pe scena ”X Factor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Doi concurenți cu o poveste impresionantă de viață le-au furat inimile juraților X Factor. Telespectatorii îi vor putea vedea pe Jean și Andrada vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție X Factor”, la Antena 1.

Jean și Andrada, doi tineri crescuți în centre de plasament încă din copilărie, au învățat să își canalizeze toate emoțiile în muzică. Indiferent de greutățile din viața de zi cu zi, cei doi tineri se alină unul pe celălalt și, împreună, au înființat și o formație.

”Viețile lor în plasament trădează o luptă emoțională foarte puternică și au venit aici pe scenă și au cântat piesa asta cu atâta dăruire”, a remarcat impresionat Horia Brenciu.

Ce părere au avut și Delia, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică despre prestația celor doi tineri, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor”, în cel mai nou sezon al super show-ului de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: X Factor horia brenciu