x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În 2012, un nou album Iris şi megaconcert, de 35 de ani

În 2012, un nou album Iris şi megaconcert, de 35 de ani

de Alex Revenco    |    14 Dec 2011   •   21:00
În 2012, un nou album Iris şi megaconcert, de 35 de ani

Ieri, in conferinta de presa din "garaj" transmisa in direct de Europa FM, cei de la Iris au dezvaluit ca de trei luni lucreaza la un nou album si ca vara viitoare, cel mai probabil in iunie, vor sustine un megaconcert, la aniversarea de 35 de ani. Dar inainte de toate, Dan Popi, managerul Cat Music- Media Services, a spus ca este foarte bucuros si se simte onorat de faptul ca a semnat un contract cu "poate cea mai importanta formatie din muzica romaneasca". Cele doua parti au contract pentru urmatorul album, dar Dan isi doreste ca intelegerea cu Iris sa fie prelungita. Referitor la concertul Iris 35 de ani, Nelu Dumitrescu a zis ca scena va avea o deschidere de 70 de metri, spectacolul va fi multimedia si – probabil – va avea loc in Piata Constitutiei. Albumul aniversar va avea paisprezece piese, sapte noi si sapte hituri vechi, ce vor fi reorchestrate.

Iris – 35 de ani este un album dedicat fanilor trupei si urmeaza sa fie rea­lizat chiar de ei! Astfel, cele sapte piese ce au scris istoria formatiei si vor figura pe noul material Iris vor fi alese chiar de fanii trupei. Votarea hiturilor a inceput ieri si se va incheia la 29 februarie 2012, pe site-ul oficial Iris (www.trupairis.ro). Iata lista concertelor Iris pana la sfarsitul anului: 17 decembrie – Parcul Cismigiu, intre orele 20:00 si 21:00 (concert in cadrul manifestarii "Cred in Mos Craciun");

20 decembrie – Sibiu, Oldies Pub; 21 decembrie – Bucuresti, The Silver Church Club, "Concert de Craciun", ora 21:00, intrarea e 50 de lei, biletele se pot achizitiona doar la intrarea in club, in seara evenimentului; 22 decembrie – Constanta, Club Phoenix.

×