x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Îndrăgitul cântăreț italian Al Bano, operat de urgență pe cord

Îndrăgitul cântăreț italian Al Bano, operat de urgență pe cord

12 Dec 2016   •   22:10
Îndrăgitul cântăreț italian Al Bano, operat de urgență pe cord
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Cunoscutul cântăreţ italian Al Bano Carrisi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă după ce a suferit două infarcturi şi va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ''Oggi", preluată de EFE. 

Cântăreţul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce în cursul după amiezii de vineri a suferit două atacuri de cord foarte puternice, într-un interval de două ore, în timp ce făcea repetiţii pentru concertul de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piaţa Sf. Petru din centrul Vaticanului. 

Al Bano a explicat că a suferit o intervenţie chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, aşa că a putut auzi ''tot ce au spus" doctorii. 

      "M-au operat în timpul nopţii. Trei ore de intervenţie, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau şi a trebuit să-mi muşc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenţia", a mărturisit el. 

      Al Bano a dat asigurări că se simte ''bine'' şi că speră să rămână în spital doar încă "câteva zile'', pentru că, a spus el, are "lucruri de făcut''.AGERPRES

×