x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Info

Info

01 Oct 2008   •   00:00

1 octombrie 2008:Grupul Thievery Corporation declanşează "revoluţia" pe net, prin posibilitatea descărcării gratuite a albumului "Radio Retaliation" cu cinci zile înainte de lansarea oficială.




DESCĂRCARE GRATUITĂ

Grupul Thievery Corporation declanşează "revoluţia" pe net, prin posibilitatea descărcării gratuite a albumului "Radio Retaliation" cu cinci zile înainte de lansarea oficială. Potrivit declaraţiilor celor doi componenţi, Rob Garza şi Eric Hilton, motivul care i-a îndemnat să ia această decizie este lipsa de integritate a tot mai multor posturi de radio din SUA. "Am ales să facem prelansarea pe internet, pentru a oferi fanilor un mod direct de acces către muzica noastră, fără ca mesajul nostru să fie distorsionat, cenzurat sau «curăţat»", a declarat Eric Hilton. Reamintim că la 15 octombrie Thievery Corporation susţine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucureşti, în formula live extinsă, cu 13 muzicieni. (Alex Revenco)


ROISIN MURPHY
La Săptămâna Modei din Milano, celebra interpretă irlandeză a purtat o  rochie creată de un designer român. La unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, casa de creaţie Rozalb de Mura a fost pusă în evidenţă de Roisin Murphy, una dintre cele mai apreciate cântăreţe electro din lume. Mare fan al divei încă din 1999, când a "descoperit-o" pe un album Moloko, Rozalb de Mura a fost încântat că o artistă celebră îi poartă creaţiile. Cei doi s-au cunoscut anul acesta la B'estfest,
când Roisin Murphy şi-a ales câteva haine ale designerului român.
La 5 noiembrie, Roisin va susţine un al doilea spectacol în România, la Sala Polivalentă, unde va cânta şi câteva piese noi. (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: muzica